RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Miscommunicatie leiders speelt een belangrijke rol?

Geplaatst op: 10-10-2021 - 620 keer gelezen

Onze wedstrijdsecretaris heeft snel gehandeld toen bleek dat SVC 2000 zich uit de competitie had teruggetrokken door een nieuwe tegenstander te vinden SV Melderslo. John T die nauwe contacten heeft met onze leider Ruud (afmeldingen via hem) gaf smiddags nog aan dat met 14 spelers zouden afreizen naar Melderslo. Maar wat bleek er waren er toch nog 2 die zich blijkbaar afgemeld hadden die over het hoofd waren gezien. Dus na even beraadslagen wie nog te bellen om mee te spelen en alle opties bekeken te hebben wordt met 12 spelers om 16:10 afgereisd.

De warminguptijd is niet erg lang en de opstelling wordt doorgegeven in het kleedlokaal VLNR Dave , Erik, John, Ruud, Thei, Joost, Jos, Thijs, Fons, Patrick, Danny. Reserve Henk en vlagger de kreupele reporter.

De wedstrijd begint erg veelbelovend en gaat goed tegen elkaar op. Melderslo heeft de zaakjes goed op orde en na wat later blijkt een uitstekende keeper. Het eerste kwartier is al duidelijk dat het een hele uitdaging wordt om de goal te vinden. 3 goede kansen worden omzeep geholpen waarvan Patrick de grootste heeft vrij voor de keeper. Daar waar het veldspel van Melderslo goed op orde is creeren ze echter erg weining kansen. In de 19 min worden we dan ook compleet verrast als een mislukte voorzet voorlangs gaat en bij de 2de paal nog kan worden opgepikt door een tegenstander, deze legt de bal enigszins mislukt terug en dan wordt deze bal ook nog met enig fortuin binnenkant paal binnengeschoten, de goaltjesdief wordt door zijn medespelers echt gefeliciteerd alsof het een wonder was. De 1-0 is een feit. Het veldspel blijft gelijk opgaan maar echte grote kansen creert Melderslo niet daar wij nog enkele goed kansen omzeep helpen.

In de 2de helft valt Henk in voor de met zichzelf worstelende Jos (je zag zaken die niet bij hem passen). De 2de helft is het Melderslo die de winst over de streep wil trekken en dat lukt ondanks dat zij Dave niet een maal op de proef kunnen stellen wonderbaarlijk. Halverwege de 2de helft neemt Jos de plaats over van Fons, maar ook dat mag niet baten. Diverse grote mogelijkheden worden om zeep geholpen en moeten we sinds tijden (ik weet het al niet meer, maar ja dat is niet verwonderlijk) een wedstrijd afsluiten zonder zelf gescoord te hebben. Was dit het gevolg van het foutje van de leiders?