RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Mini-F wedstrijden

Geplaatst op: 11-05-2023 - 485 keer gelezen

Zaterdag 6 mei was t zover dat RKSVN aan de beurt was, om de mini-F spellertjes van verschillende omliggende voetbal verenigingen, op 10 verschillende afgezette speelvelden 4 x 4 te kunnen laten spelen. Er hadden zich uiteindelijk 20 teams aangemeld en aanwezig. Nadat de clubs hartelijk waren ontvangen en door Ed van de nodige informatie waren voorzien, werd er nadat ieder team op het juiste speelveld klaarstond, omstreeks 09.30 gefloten voor aanvang van de eerste wedstrijden.

Er werden per team 4 verschillende wedstrijden van 12.1/2 minuten gespeeld, 5 minutjes voor het verwisselen van veld en tegenstander. Na 2 wedstrijden was er 'n pauze ingelast, waar allen ongeveer 90 spelertjes, Ranja door RKSVN aangeboden werd. Rond 10.45 konden we met zijn allen terug kijken op n goed georganiseerd (Ed Verstegen had ' t wedstrijdschema en indeling speelvelden voor allen 20 teams uitgeprint) en sportief verlopen wedstrijden.

Bij deze willen we de ouders en leiders die in de kantine en of opzetten van speelvelden met de doeltjes, hebben geholpen heel hartelijk danken voor bewezen diensten, want iets organiseren voor ongeveer 90 spelertjes met hun ouders is meer werk dan men denkt. Velen handen maken licht werk!! Zonder iemand te kort te doen, willen we Tom Marcelissen en zeker in bijzonder, Ed Verstegen n pluimtje op zijn hoed steken, voor de organisatie van dit evenement. Het was echt n lust voor 't oog, om de vele spelertjes te zien, die enkel zoveel voetbalplezier onderling hadden. Super!!