RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Merci, en bedankt!

Geplaatst op: 14-10-2022 - 677 keer gelezen

Allereerst een update voor al onze fans en volgers, wij zijn nu ook te volgen op onderstaande kanalen.
https://www.instagram.com/rksvn_4/
https://www.tiktok.com/@rksvnvier
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DE WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER
Vanwege de week van de scheidsrechter waren wij zo vriendelijk om een leuke kaart voor de scheidsrechter te schrijven toen we met z’n alle bijelkaar kwamen bij Sjaen, daarnaast was er voor de vrouw van de scheidsrechter nog een lekker doosje Merci.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na het verlies van afgelopen week was het zaak tegen SVC om de 3 punten mee naar huis te nemen om zo bovenin mee te blijven draaien. En hoe begin je zo’n dag beter dan met een broodje Doedels, meegenomen door El Capitano Mark in een heuse Doedelszak. Terwijl deze broodjes opgepeuzeld werden, gaf de trainert de opstelling door en werd door Ton de tactiek bepaald.

De opstelling was als volgt;

Bij afwezigheid van vaste doelman Rob was het Thijs die onder de lat plaatsnam.
Achterin ging Yorrick, deze keer zonder penspieën, van start. Dit samen met Jack, die weer uit het verre Oud-Gastel was afgereisd, Loekie T en uithelpend vanuit het 3e Noud Claessen.
Op het middenveld ging Mark van start, samen met Lars en Collin.
Voorin was daar ook vanuit het 3e uithelpend Tim Verheijen en die mocht de ballen achter de doelman gaan krijgen met aan zijn zijde Jordy en Dirk.

Een volle bank, maar niet zo vol als die van de tegenstander, met Ton, Rick, Miel en Noud Becks.
Miel en Noud kwamen ook uithelpen vanuit het 3e na hun afgelaste wedstrijd.
Daarnaast ook nog de meegereisde geblesseerde spelers Nino, Daan en Bart, waarvan laatstgenoemde weer de geluidsbox zal hanteren.
Technische staf: Rutger en Coen

Om precies 12:38u ging de wedstrijd van start en na 11 minuten ging Noud C helaas door zijn enkel en kwam Noud B ervoor in de plaats. Na een kwartier spelen was er nog geen kans gecreëerd en was het voetbal op zijn zachts uitgedrukt niet om over naar huis te schrijven. Daar kregen we na 18 minuten ook de 1-0 om de oren. En 10 minuten later ligt ook de 2-0 achter Thijs. Een penalty na het vasthouden van een shirtje buiten de 16, merci! Maar we liepen wel achter de feiten aan.
Hierna krijgen we de eerste echte kans van Mark, maar die schiet net naast.
Twee minuten na deze kans was het weer de rappe man met knot van SVC die te snel bleek voor onze verdediging en hij geeft de bal breed op de man die mee gesprint was en Thijs wordt voor de 3e keer geklopt.
Op dit moment was iedereen inmiddels wel wakker!
Na de aftrap was het dan ook Mark die de bal diep geeft op Tim, Tim legt breed en Jordy rond af 3-1.
We doen weer mee!
Maar dan na 38 minuten is het onze blonde parel met golvend haar die het veld moet verlaten met een krampje of pijntje en komt Miel erin. En niet achterin maar in de spits. Dit blijkt een geniale tactische zet want na 5 minuten spelen komt daar de assist van Miel op Mark, die een pegel van jewelste afvuurt op de keeper. Werkelijk onhoudbaar!!! 3-2, we doen nu echt weer mee!

In de rust mag Mark even uitrusten (zijn lens zoeken) en Jack gaat zich douchen want hij keert weer terug naar het Brabantse land. Houdou en bedankt! Ton en Rick nemen hun positie in.

Om 13:40 gaat de 2e helft van start en dan gaat het weer na 1 minuut mis. De snelle man met knot piepelt nog maar weer eens onze verdediging, gaat niet voor eigen succes en legt bal breed, 4-2.
De kansen blijven niet uit voor onze mannen, Tim schiet een keer over en Collin kan een keer afronden maar raakt net de paal.
Loekie T houdt het ook voor gezien en wisselt zich voor Mark, die op zijn beurt na een paar minuten weer wisselt voor Noud C. Blijkbaar is met 1 lens voetbalen toch te lastig.
En dan is daar weer onze Jordy die de 4-3 binnenknalt. Het geloof komt weer terug bij de oranjehemden en 1 punt moet toch mee naar huis. De kansen blijven zich voordoen, maar het is ons niet gegund.. en na 90 minuten vurig voetbal gingen we toch ten onder als een broodje Kebab dat je uit de handen valt op een zatte zaterdagavond..
Maar ondanks een zure verliespartij moest er toch gekozen worden voor een Man of the Match.
En dit was na een puike wedstrijd niemand minder dan Noud Becks.

Volgende wedstrijd zondag 16 oktober in Neer tegen Sportclub Irene 6