RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Meiden F1 speelt een super 2e helft

Geplaatst op: 19-09-2017 - 674 keer gelezen

Na een doordeweekse wedstrijd tegen Haelen (super goed gespeeld, maar helaas verloren) stond vandaag de lastige bekerwedstrijd tegen egchel/panningen op het programma. Bente en Romy konden er helaas niet bij zijn vandaag en dat was duidelijk te merken in de 1e helft. We moesten in de 1e helft erg wennen. We moesten zo wennen dat we de rust ingingen met een 4-2 achterstand. Na de ranja en een flinke peptalk van de leiders werd er in de 2e helft een flinke strijd gestreden.

In het begin kwam de tegenstander er nog gevaarlijk uit, ze scoorden ook nog direct in het begin waardoor de achterstand opliep naar 5-2. Het omkeerpunt in de wedstrijd lag op het moment dat Janske met haar dikke teen ervoor zorgde dat het niet 6-2 werd, maar de bal via de paal naar Fleur geschoten kon worden. Fantastisch samenspel tussen Fleur, Sanne en Suze zorgde ervoor dat de bal bij Jill kwam. Zij omspeelde handig de tegenstander en schoot met een zuiver schot de bal in de hoek. 5-3.  Dat zorgde voor energie, kon het nog??

Jazeker kon het nog, Suze pakte de bal af op het middenveld en met een werkelijk fantastisch schot, schoot ze de bal in de bovenhoek van de goal, 5-4. De keeper was kansloos. Het werd spannend. Fleur en Sanne zorgden ervoor dat er niemand, maar dan ook niemand meer doorheen kwam. Fleur stoomde zelfs een paar keer mee op en dat zorgde voor de 5-5. De meiden (en de leiders ook) waren door het dolle heen. En ja hoor, ze gingen door. Rahma en Jill zorgden voorin voor flink wat schouderduwtjes en zorgden ervoor dat Jinke en Rahma steeds in stelling gebracht werden. De tegenstander had geen antwoord meer op de felheid en het samenspel van onze meiden en we liepen uit naar 5-12. Wie had dat gedacht na de eerste helft. Doelpunten: Jill 1, Suze 2, Fleur 2, Jinke 3 en Rahma 4. De leiders zijn super trots op alle meiden. Supporters bedankt en wil je ook komen supporteren.... volgende week staat de 1e competitiewedstrijd tegen Bevo op het programma. 09.30 uur in Neer.