RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Meiden F1 blijven winnen

Geplaatst op: 16-10-2017 - 595 keer gelezen

De herfstvakantie is begonnen. Dat was in het begin van de wedstrijd wel even te merken. Normaal zijn de meiden altijd fel op de bal, vandaag lieten ze de tegenstander te veel voetballen. We hadden geluk dat de sterk keepende Jill ons in wedstrijd hield. Het was vooral hard werken. Aan beide kanten kansen in het begin, toch waren het de meiden van neer die de 1-0 op het scorebord zette. Niet Janske maar Fleur opende vandaag de score. Jinke zorgde voor de 2-0.

Romy, Sanne en Bente moesten flink aan de bak in verdediging, maar konden niet voorkomen dat Panningen de aansluitingstreffer maakte. Het publiek kreeg waar ze voor kwamen, spanning ten top. Een mooie pass van Suze zorgde ervoor dat Jinke op snelheid door de verdediging kon steken 3-1. Na de 3-2 van Panningen zorgde Rahma weer voor wat opschudding in het veld. Hard werken en doorgaan op de bal zorgde voor de 4-2. 5-2 werd het door Jinke. Dachten de meiden dat ze er al waren?? Jammer dan... Panningen zorgde voor de aansluiting. Ruststand 5-4.

In de rust werd er eerst Ranja gedronken en toen was er even een momentje voor de trainers. Zonder toptrainer Niels moesten Peter alias Pier en Leon er weer voor zorgen dat de meiden in hun kracht kwamen te staan. En of dat geholpen heeft.... wiehoe.. de tweede helft waren we er weer. Romy in de goal, fantastisch hoe zij zich gooit op een bal, de verdediging was niet meer te kloppen en zette keer op keer de voorhoede in stelling. Het was genieten.... we liepen dan ook uit naar een 10-4 eindstand. 2x fleur, 1x Bente, 1x Rahma en......vandaag begon ze niet met scoren, maar zorgde Janske voor de laatste goal. Top gedaan meiden, we liggen op kampioenskoers. Loet bedankt voor de snoepzakjes!!