RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Update! Maatregelen RKSVN rondom coronavirus

Geplaatst op: 12-03-2020 - 2541 keer gelezen

RKSVN heeft besloten het advies van de KNVB geheel op te volgen. Eerder vandaag heeft de KNVB besloten dat alle geplande wedstrijden tot en met 6 april worden afgelast. Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

RKSVN volgt het advies van de KNVB.

  • Er zullen dus géén wedstrijden, oefenwedstrijden, trainingen (ook niet in de zaal) of andere activiteiten plaatsvinden tot en met 6 april. 
  • Zowel de velden als de kantine zijn tot deze datum gesloten.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat er nu niet gevoetbald kan worden. Echter stellen wij de gezondheid van onze leden en vrijwilligers voorop. Het is bij de KNVB nog niet duidelijk welke invloed de afgelastingen hebben voor de competitie. Wij houden het nieuws rondom dit item goed in de gaten en zullen jullie informeren wanneer wij meer weten.

Na 6 april wordt de situatie opnieuw bekeken. Wij hopen op jullie begrip voor deze situatie.

Bestuur RKSVN