RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


MVC'19 wint doelpuntrijk duel van RKSVN

Geplaatst op: 30-09-2014 - 535 keer gelezen

MVC begon zeer scherp aan de wedstrijd tegen Neer. Al na 1 minuut werd Bart Crienen binnen het strafschopgebied gevloerd en werd de toegekende strafschop feilloos door Ron van den Kerkhof binnen getrapt, 0-1. MVC bleef goed door voetballen en Neer kon hier slechts een viertal corners tegenover stellen.

In de twaalfde minuut was het wederom raak, Bart Crienen zette goed door op links en via Joost Hesen kwam de bal bij Marco Daniëls die rustig de 0-2 op het bord zette. In de 23e minuut werd het zelfs 0-3 na een verre ingooi van Frank Haenen die via een verdediger bij Marco Daniëls terecht kwam, die vervolgens zeer beheerst de 0-3 liet aantekenen. MVC bleef de hele eerste helft de bovenliggende partij, maar Ramon Berben wist toch de 1-3 binnen te koppen na een taxatiefoutje van Sjors Lintjens. Verder kreeg Marco Daniëls in de eerste helft nog twee kansen om de score verder uit te bouwen, 1x raakte hij de paal en de tweede kans werd door de doelman tot corner verwerkt. Ron van den Kerkhof raakte ook nog de lat, zodoende gingen beide partijen met 1-3 rusten.

In de tweede helft leek het wel of er een ander MVC op het veld stond. Er werd niet meer gevoetbald en Neer knokte zich terug in de wedstrijd, dit resulteerde in de 69e minuut tot de aansluitingstreffer van Neer toen Koen Verheijen de rebound van een vrije trap simpel binnen tikte, 2-3. De spanning was terug in de wedstrijd en Neer ging weer geloven in een goed resultaat. Na een onrustige fase van MVC leek het de wedstrijd in de 86e minuut te beslissen toen Erik Schoof het eindstation was van een goed uitgevoerde counter, 2-4. Toch kwam de spanning nog 1 keer terug in de wedstrijd toen Rolf Geraerts een vrije trap in de 90e minuut in de touwen joeg, 3-4. Het slotakkoord was voor Ron van den Kerkhof, die in de 95e minuut de 3-5 eindstand op het bord zette door na een goed uitgevoerde counter haarscherp via de binnenkant van de paal te scoren. Zo kwam een einde aan dit doelpuntenfestijn en gingen de 3 punten terecht mee naar Maasbree.

Bron: Indewandelgangen.com