RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


MO13-1 KAMPIOEN!

Geplaatst op: 21-12-2021 - 890 keer gelezen

Op zaterdag 18 september begon de competitie voor de meiden van de MO13-1 met een klinkende overwinning op Bieslo. Met maar liefst 38-0 versloegen we de nog maar net begonnen meiden uit Beesel. Ook de daaropvolgende wedstrijden tegen Eindse Boys, FCV Venlo en Sportclub Irene wonnen we. Al moesten we daar wel iets meer moeite voor doen. Na een halve competitie stonden we er uitstekend voor en mochten we opnieuw aantreden tegen Bieslo. Ook deze wedstrijd ging weer gewonnen. Het ging wel erg makkelijk allemaal en dat sloop ook een beetje in het team.

Ondertussen was Roggel toegevoegd aan onze competitie en dit was onze eerstvolgende tegenstander. De meiden van Roggel zaten er bovenop en voor het eerst wisten we niet te scoren in een wedstrijd. Roggel won de wedstrijd met 3-0. Ook Eindse Boys was in de uitwedstrijd te sterk voor ons. Met een 2-1 verlies keerden we terug naar Neer. Maar er was nog niks verloren. Tegen Sportclub Irene herpakten we ons weer en uiteindelijk wonnen we de wedstrijd met 8-1. De uitwedstrijd tegen Roggel werd afgelast, dus helaas konden we geen revanche nemen voor de eerdere nederlaag. De laatste wedstrijd tegen FCV Venlo wonnen we met 10-2 en het kampioenschap was binnen.

Helaas hebben we dit door de maatregelen niet kunnen vieren, dus dit gaan we op een later moment, zodra de maatregelen het toelaten, nog inhalen. Fleur, Emy, Suze, Ilvie, Mirte, Mila, Josie, Pien, Meike, Lucie, Lotte, Eva, Jieke en Jeanette jullie hebben het super gedaan!