RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Lindeboom Cup mini-voetbaltoernooi bij VV Baarlo

Geplaatst op: 09-08-2016 - 829 keer gelezen

Zaterdag 13 augustus a.s. vindt op Sportpark De Meeren in Baarlo inmiddels alweer de 3e editie van het mini-voetbaltoernooi om de Lindebooom Cup plaats. Het toernooi vindt jaarlijks om toerbeurt plaats bij een van de deelnemende teams. Naast Baarlo zijn dat de standaardteams van Helden, VV Kessel en RKSVN Neer.

In onderlinge wedstrijdjes van een half uur gaan zij uitmaken wie dit jaar de Lindeboom Cup, beschikbaar gesteld door de bekende brouwerij uit Neer, een jaar in het eigen clubhuis mag stallen. De 1e editie (2014) van het toernooi werd gewonnen door Baarlo. Vorig jaar was HBSV bij de 2e editie de sterkste en de Houtblerickse ploeg is dus titelverdediger. Ware het niet dat deze ploeg zich teruggetrokken heeft, maar de organisatie een prima vervanger heeft gevonden in VV Helden.

Het mini-toernooi past prima in de voorbereiding op de nieuwe competitie en kan voor de trainers ook een prima testcase zijn van het beschikbare ‘spelersmateriaal’. Ook een mooie gelegenheid voor de supporters om te kijken hoe hun favoriete team er momenteel voor staat en om - eventuele - nieuwelingen aan het werk te zien.

Dus komt dat zien in Baarlo! De toegang tot Sportpark De Meeren is gratis, dus dat hoeft geen argument te zijn om thuis te blijven.

Programma:
18:00 uur Baarlo 1 – Helden 1
18.00 uur VV Kessel 1 – RKSVN 1

18:50 uur VV Kessel 1 – Baarlo 1
18:50 uur RKSVN 1 – Helden 1

19:40 uur Helden 1 – Kessel 1
19:40 uur Baarlo 1 – RKSVN 1