RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Leeuwinnen Voetbalfestival bij RKSVN in Neer

Geplaatst op: 13-04-2019 - 856 keer gelezen

De Jacht van onze OranjeLeeuwinnen gaat door, nu op het WK in Frankrijk. En daar zijn wij trots op. Daarom organiseert de KNVB, samen met verenigingen, een Leeuwinnen Voetbalfestival in alle regio’s in Nederland. Voor ieder meisje dé kans om samen met de andere meiden te voetballen en plezier te maken! En naast al het voetbalplezier leer je ook nog eens samenwerken en vette Leeuwinnen-trucs. Het Leeuwinnen Voetbalfestival is voor alle meiden van 10 tot en met 15 jaar, lid of geen lid van een voetbalvereniging.

Een gave dag vol voetbalplezier die je nooit zult vergeten. Zo kun je met je vriendinnen deelnemen aan allerlei gave voetbalspellen, waarin iedere deelnemer zich een echte OranjeLeeuwin zal voelen.

Programma

Op zondag 2 juni a.s. vindt het Leeuwinnen Voetbalfestival plaats bij voetbalvereniging RKSVN uit Neer. De activiteit start om 10:30 uur en zal omstreeks 13:30 uur eindigen. Deelnemers kunnen zich melden vanaf 10:00 uur. De activiteit vindt plaats op de accommodatie van onze vereniging ; Sportpark ’t Ligteveld, Maasweg 1 Neer.

Extra informatie

  • Er is plaats voor maximaal 100 meiden
  • Neem sportkleding en sport- of voetbalschoenen mee.
  • Deelname is gratis

Doe jij ook mee?
Schrijf je snel in op http://www.knvb.nl/leeuwinnenfestival en ga samen met je vriendinnen mee op jacht tijdens een activiteit vol voetbalplezier!

Meer weten? Kijk op www.knvb.nl/leeuwinnenfestival of op de website van RKSVN.