RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Laar 6 - RKSVN 5

Geplaatst op: 22-11-2021 - 808 keer gelezen

Gisteren de uitwedstrijd tegen laagvlieger Laar. Door een aantal blessures en andere verplichtingen zoals opnemen van videoclips vertrokken we met 13 spelers richting Weert. Maar zeker niet de minste selectie. Trainer Thijs had Loy, Mats, Matthijs en Paul Wulms gevraagd om ons team te versterken. Paul had de afgelopen weken al warm gedraaid bij de veteranen en was nu klaar om weer op zondag zijn talent te laten zien en dat hij t voetballen niet verleerd was zou al snel blijken...De trainer had in ieder geval zoveel vertrouwen in 't team dat hij zichzelf en Michel wissel zette.

De opstelling:
Doel: Jolle
Verdediging: Niels - Erik - Roel
Middenveld: Mats - Matthijs - Ramon - Noud
Aanval: Loy - Paul - Chris V.

Het begin was even wennen op t hoofdveld met kunstgras van Laar. Het jeugdige Laar kon aardig mee voetballen, maar na n slim genomen vrij trap van Matthijs werd Paul alleen voor de keeper gezet en hij schoof de bal beheerst in de lange hoek, 0-1. De ban was gebroken en na een steekbal van Ramon schoot Loy de 0-2 tegen de touwen. Een voorzet van Paul werd slecht verwerkt door de keeper en Ramon kon makkelijk de 0-3 binnentikken. Mats kreeg nog een mooie kans om zijn foutloze wedstrijd te bekronen met n goal, maar zijn aanname liet te wensen over zodat de keeper kon ingrijpen. Nog voor rust kwam ook de 0-4 op het scorebord. Een afgeslagen bal kwam voor de voeten van Ramon, hij aarzelde niet en schoot de baal van dik 30 meter over de keeper in de linkerkruising.

Tijdens de rust werd Mats vervangen door Thijs en Michel was al ingevallen voor Chris V. Thijs wilde duidelijk zijn aandeel in de overwinning hebben en als n gretige jonge hond begon hij aan de tweede helft. T duurde minder dan vijf minuten voordat hij de bal vanaf de 16 meter tegen de touwen joeg, 0-5. Ramon maakte er nog 0-6 van, maar daarna werden ook n aantal kansen gemist en werd iets gas terug genomen door t 5e. Via een spaarzame uitbraak en onterechte vrije trap kwam Laar op 1-6. Jammer, want voor de rest zaten de aanvallers in de broekzakken van Niels, Roel en Erik die allen niet konden worden betrapt om ook maar 1 foutje deze wedstrijd.

Loy schoot een mooie bal via de binnenkant van de paal binnen 1-7 en daarna was t aan de man met de langste adem en beste conditie Mathijs om de eindstand op t scorebord te zetten. Eerst via een combinatie met Ramon 1-8 en daarna na n afgemeten voorzet van Noud (die 90 minuten lang langs de zijlijn raasde) 1-9. De 10 werd helaas niet gehaald, maar n prima resultaat. Scoreverloop: Paul W., Loy, Ramon, Ramon, Thijs, Ramon, Laar, Loy, Mathijs, Mathijs.