RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Krijgt seizoen JO9-2 nog kers op de taart ???

Geplaatst op: 06-06-2017 - 686 keer gelezen

We starten begin september '16 met de bekerwedstrijden als eerste echte test. Deze bekerwedstrijden in poulevorm verlopen voorspoedig, 7 punten uit 3 wedstrijden. Ook de gehele najaarsreeks '16 verloopt goed met veel inzet en strijd. We eindigen in de 2e klasse op een verdienstelijke 4e plek met 18 punten uit  9 wedstrijden. 5 X winst, 3 X gelijk en 1 verliespartij.

De 2e seizoenhelft spelen met een ongewijzigde teamsamenstelling wederom in de 2e klasse. De trainingsopkomst op maandag en donderdag blijven uitermate hoog, evenals de inzet en het enthousiasme.

Het voorjaarsseizoen 2017 verloopt voorspoedig. We strijden met BEVO en Venlosche Boys voor de titel. Op de laatste wedstrijd dag blijkt dat we de titel toch aan BEVO moeten laten, BEVO blijkt thuis te winnen van Venlosche Boys. De kantinedame van BEVO gunde ons toch wel een kampioensfeest.....grrrrrrrr. We hebben toch kort mogen proeven aan een klein feestje met rondrit. We behalen 22 punten uit 9 wedstrijden, 7 X winst, 1 X gelijk en 1 X verlies.

Tevens vervolgen we in februari de 2e ronde van de bekerstrijd. Achtereenvolgens worden in de maanden februari, maart, april en mei respectievelijk Venlosche Boys, VCH, Baarlo, Sportclub Irene en EWC'46 aan de zegekar gebonden. Op zaterdag 20 mei  treden de heren van JO9-2 in Blerick in de districtsbeker finale aan tegen vv Linne. Met een grote supportersschare gaan we vol goede moed het duel in. Het wordt een spannende strijd, uiteindelijk zegevieren de RKSVN mannen met 5-4.

Het op één haar na missen van de kampioensschaal wordt snel vergeten, het feest kan beginnen. De T-shirts van de Cup fighters zitten als gegoten (Bedankt Geraets Metaalbewerking !!) In Neer teruggekomen start de rondrit op de platte kar met als afsluiting een rondrit met huldiging op het bomvolle Sportpark 't Ligteveld daar waar het jaarlijkse penaltytoernooi aan de gang is.

Eind mei en begin juni spelen we het Herman Waeijen toernooi in Haelen en Pinkstertoernooi bij Sparta'18 in Sevenum. Op beide toernooien betreden het hoogste ereschavot.

Als toetje van het seizoen spelen we aanstaande zondag 11 juni op "de dag van de Kampioenen" in Schijndel. Het betreft de verschillende District Finales per Jeugd Sectie van de KNVB. We treden aan tegen Laura/Hopel Combinatie uit Eygelshoven, SCMH uit Veghel en Vios 38 uit Beugen.

We kunnen nu al terugkijken op een sportief geslaagd voetbalseizoen en we gaan met veel plezier en veel strijd naar Schijndel. Op weg naar de verdiende kers !!

Spelersgroep: Jordy Zentjens, Ryan Geraets, Daan Weekers, Jorn Reijners, Kay Vullers, Raf Rooyakkers, Sieb Rooyakkers en Stan Philips
Staf: Jeroen Geraets, Bart Zentjens, Collin v.d. Berken en Stephan Philips