RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Koppositie behouden

Geplaatst op: 23-04-2023 - 403 keer gelezen

Op deze zonnige zondagmorgen verzamelen de dames (want geitjes mag ik niet meer zeggen van Renee) om 8 uur bij Sjaen. Onze notulist Freya is afwezig, dus de notulen worden vandaag gemaakt door onze Fay. Omdat wij een aantal moeders in het team hebben, houden we ons verslag kindvriendelijk. Daarom zullen we niks zeggen over de eerste helft. Drie letters, een woord… Met een 1-0 achterstand gaan we de rust in...

Na de rust heeft Demi direct een goede actie, maar helaas nog geen gelijkmaker. Gelukkig maakt ze het snel erna goed en scoort onze Deems de 1-1 in de 51ste minuut. De dames van RKSVN komen goed terug in de wedstrijd en creeëren meer en meer kansen. DESM kon hier niet zo goed tegen en er vond een klein opstandje plaats. We houden het wedstrijdverslag kindvriendelijk, dus we zullen niet in detail treden hierover. In de 70ste minuut krijgen we nog een vrije trap, net buiten de 16 meter. Helaas wordt deze net mis geschoten. Mieke maakt ook nog een mooie actie en geeft deze voor op Senna. Senna krijgt hem mooi voor de goal, waar ze Anna weet te bereiken. Maar Anna mist de bal net op een haar na.

Na 90 zware minuten fluit de scheids af. Met een 1-1 gelijkspel is de wedstrijd gespeeld. De dames reizen met 1 punt terug naar Neer en gaan zich klaarmaken voor de wedstrijd tegen Roerdalen. Met 5 punten los en een wedstrijd minder voor Roerdalen behouden we de koppostie. Wij danken RKSVN 3 voor het gratis rondje, omdat ze onze hesjes geleend hebben.