RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Kantine RKSVN gaat vernieuwd worden!

Geplaatst op: 17-06-2019 - 887 keer gelezen

Je zult er vast en zeker al iets over gehoord hebben. De kantine van RKSVN gaat vernieuwd worden! Tijdens de algemene ledenvergadering op vrijdag 10 mei 2019 gaven de leden van RKSVN en het bestuur officieel groen licht voor de geplande investeringen in de kantine. Naast de herinrichtingsplannen die de komende zomer tot uitvoering worden gebracht, zal ook het kantinebeleid met ingang van het seizoen 2019-2020 veranderen. Op de achtergrond is de kasversterkende commissie volop bezig met het tot uitvoering brengen van deze nieuwe plannen. Onderstaand zullen wij in het kort de aankomende veranderingen toelichten.

Nieuw meubilair
Het meubilair bij RKSVN heeft zijn langste tijd gehad. Het meubilair is toe aan vervanging. In de kantine zullen nieuwe tafels, stoelen, statafels en krukken komen. Het nieuwe meubilair zorgt ervoor dat we weer een aantal jaren vooruit kunnen.

Uiterlijk
Het uiterlijk van onze kantine is niet meer zoals die van een kantine anno 2019. We gaan de muren van de kantine schilderen, de productpresentatie in een nieuw modern jasje steken en natuurlijk gaan we ook een stukje historie terughalen naar de kantine.

Nieuwe presentatiemogelijkheden
In de kantine zal middels een TV/scherm meer gebruik gemaakt gaan worden van narrowcasting. We willen graag laten zien wat er allemaal gebeurd binnen onze club. Dit gaan we in combinatie doen met de nieuwe website/app die bij de opening van het nieuwe seizoen live gaan. Een digitaal scorebord met alle programma’s, uitslagen en standen.

Openingstijden
De openingstijden van de kantine gaan iets wijzigen, zodat jullie vaker in de kantine terecht kunnen. De selectie van RKSVN gaat namelijk weer op vrijdagavond trainen. De kantine is gegarandeerd geopend op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Daarnaast bekijken we op dit moment de mogelijkheid voor de andere dagen in de week. Dit is afhankelijk van de behoefte en trainingsindeling. 

Daarnaast is er besloten dat bij iedere thuiswedstrijd de kantine geopend is: voor, tijdens en na de wedstrijd. Hierin maakt het niet uit of er nu 1 team of meerdere teams thuis voetballen (ook bij inhaalwedstrijden). Vergaderen in de kantine is alleen mogelijk tijdens openingstijden van de kantine.

Muzieksysteem
Er komt een nieuw muzieksysteem in de kantine. Het muzieksysteem is gebruiksvriendelijk en heel gemakkelijk te bedienen. Voor bezoekers van de kantine komt er een app waarmee ze verzoeknummers kunnen aanvragen die vervolgens gedraaid kunnen worden in de kantine. Onze kantine beschikt vanaf het komende seizoen over alle muziek die je maar wilt horen: van ‘We are the Champions’ tot het nummer ‘Fuifje van Doe maar Dave’.

Kassasysteem
Vanaf het nieuwe seizoen komt er een kassasysteem bij RKSVN. Het kassasysteem is zeer gebruikersvriendelijk en moet als gemak middel dienen voor de vele vrijwilligers die bij RKSVN achter de bar staan of in de keuken werken. De kassa rekent alle bedragen voor de vrijwilliger uit, is automatisch gekoppeld aan een pinautomaat en kan zelfs afrekenen met clubcards. Met de komst van de clubcards en de automatische koppeling met de pinautomaat streven we ernaar zo min mogelijk contant geld binnen de club te hanteren. Natuurlijk blijft het altijd mogelijk om met contant geld te betalen in de kantine, maar door het contactloos betalen te stimuleren hopen wij zo min als mogelijk contant geld in omloop te hebben. Het kassasysteem draait op het einde van de dag een dagrapport uit, een vrijwilliger van de kantine weet precies wat zijn omzet is en heeft meteen alles inzichtelijk gemaakt. De verantwoording van de verrichte diensten zijn dus meteen onderbouwd.

Clubcards
Je kon het hierboven al even kort lezen. RKSVN gaat vanaf het seizoen 2019-2020 met clubcards werken. Bij aanvang van het seizoen 2019-2020 krijgen alle vrijwilligers binnen RKSVN een gratis clubcard uitgereikt met een bepaald tegoed op. Je krijgt dus een clubcard met een tegoed wat je binnen onze kantine weer kunt besteden. Overige leden kunnen tegen een borgsom van €2,50 een clubcard bemachtigen.

Middels een app kun je het saldo van jouw persoonlijke clubcard checken en opwaarderen. Daarnaast is het mogelijk om in de kantine nieuw tegoed op de clubcard te laten zetten.

Elke vrijwilliger krijgt aan het begin van ieder seizoen een bepaald tegoed van de club. De vrijwilliger kan vervolgens met zijn eigen clubcard zelf bepalen aan welke producten hij het tegoed in de kantine besteed.

Het opschrijven van consumpties (ook op trainingsavonden) behoort vanaf komend seizoen tot het verleden. Er bestaat op alle dagen dat de kantine geopend is de mogelijk om contant, per pin of met de clubcard te betalen. Daarnaast zullen er met ingang van het nieuwe seizoen geen papieren bonnen meer worden verkocht. De bonnen blijven natuurlijk wel gewoon inwisselbaar voor consumpties in de kantine. Het ledenvoordeel dat er nu is met de papieren bonnen zal ook met de komst van de clubcards in stand worden gehouden.

Vrijwilligers
De afgelopen jaren beschikte RKSVN over een kantinebeheerder. Met ingang van het seizoen 2019-2020 komt hier een einde aan. De kasversterkende commissie van RKSVN is vanaf het komende seizoen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de kantine.

Het bestuur van RKSVN heeft in overleg met de kasversterkende commissie besloten met ingang van het seizoen 2019-2020 uitsluitend met vrijwilligers te gaan werken in de kantine. Dit gebeurde doorgaans al op de trainingsavonden en de zaterdag. Hier gaat vanaf het nieuwe seizoen de zondag bijkomen. In het verleden kregen enkel vrijwilligers op zondag een vergoeding in de kantine. Vanaf het komende seizoen krijgen alle vrijwilligers een vergoeding voor de gemaakte uren in de kantine. Dit gaan we doen in de vorm van een vrijwilligersvergoeding van €3,50 per uur. De vergoeding wordt uitbetaald op de clubcards van de vrijwilligers. Het tegoed dat op de clubcards van vrijwilligers wordt gezet kan vervolgens weer binnen de kantine worden besteed. Alle vergoedingen blijven zo binnen de club.

Op dit moment hebben we een aantal vrijwilligers in beeld om te gaan benaderen voor vrijwillige werkzaamheden in de kantine. Lijkt het jou nu ook ontzettend leuk om als vrijwilliger bij RKSVN in de kantine te werken? Heb jij enkele dagen per seizoen, of misschien wel een vaste dag in de week of maand tijd en zin om je in te spannen voor onze club? Neem dan nu alvast contact op met de kasversterkende commissie via: kantine@rksvn.nl

Binnenkort, voor aanvang van het nieuwe seizoen zal er een informatiebijeenkomst worden georganiseerd voor alle vrijwilligers van de kantine.

Gezonde kantine
Het volgende punt wat er gaat veranderen in onze kantine is ‘de gezonde kantine’. We willen onze leden gaan stimuleren om vaker te kiezen voor een gezonder product. De uitwerking van dit plan is nog volop bezig.

Assortiment
De komende periode wordt het volledige assortiment van de kantine tegen het licht gehouden. Er zal afscheid genomen worden van bepaalde dranken en hiervoor zullen nieuwe in de plaats komen. We gaan de menukaart in de keuken flink veranderen. Niet alleen maar een broodje kroket, maar ook een vers belegd broodje, een wisselende soep of misschien wel een smoothie? Alle ideeën hierin kunnen we ontzettend goed gebruiken zodat we bij aanvang van het nieuwe seizoen een nieuwe kaart kunnen presenteren voor de kantine van RKSVN.

Activiteiten
Natuurlijk zijn we ook volop bezig met het plannen van de activiteiten in onze kantine. Denk hierbij aan de opening van het seizoen, de jubilarissenavond, de vrijwilligers dag, de RKSVN dag, Toepavonden en wie weet wel weer een buurtvoetbaltoernooi of een Fifa-toernooi? Alle suggesties hierin zijn meer dan welkom bij de kasversterkende commissie!

Op naar het nieuwe seizoen
De zomerstop is begonnen en dat houdt in dat we nu volop aan de slag gaan in de kantine. Er gaat een heleboel wijzigen met ingang van het nieuwe seizoen. Het bestuur van RKSVN en de kasversterkende commissie denken hiermee de juiste weg te zijn ingeslagen en hopen dat je na het lezen van bovenstaande plannen net zo enthousiast bent als ons. Samen gaan we RKSVN tot de gezelligste club van de regio maken!

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen, opmerkingen of tips hebben? Neem dan gerust contact op met de kasversterkende commissie via kantine@rksvn.nl

Met vriendelijke groet,
Bestuur RKSVN & Kasversterkende commissie RKSVN