RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


KNVB Spelregelbewijs

Geplaatst op: 10-08-2014 - 611 keer gelezen

De KNVB gaat dit seizoen 2014 - 2015 starten met het spelregelbewijs. Een spelregelbewijs maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in - en begrip voor - beslissingen van de scheidsrechter. Daarnaast zorgt het kennen van de regels voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels ook nog eens zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen.

Onze tweedejaars B-junioren gaan hiermee van start, te weten Emiel Beurskens, Vital Heijnen, Joey Saelmans, Kim Sijben, Thijs Verheijden en Thijs Winkelmolen. Zij gaan de komende maanden via de website www.voetbalmasterz.nl proberen om voor 1 januari 2015 de eindtoets te halen.

Alvorens ze de eindtoets mogen gaan maken, moeten ze eerst vijf levels doorlopen met vragen die gericht zijn op 20 spelsituaties, situaties waarbij de meeste discussie kan ontstaan over de uitleg en toepassing van de spelregels.

Ze kunnen ook aan de slag gaan met oefentoetsen, die zo vaak als mogelijk gemaakt mogen worden. In de maand september zal er een bijeenkomst georganiseerd worden om te kijken hoe de ontwikkelingen zijn. Via het clubdashboard behorende bij de website voetbalmasterz.nl kan de voortgang gevolgd worden.

We wensen Emiel, Vital, Joey, Kim, Thijs V. en Thijs W. de komende maanden veel succes met hun weg naar het spelregelbewijs.

Namens bestuur RKSVN
Andrew Leenen