RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Jong geleerd is oud gedaan

Geplaatst op: 01-05-2022 - 553 keer gelezen

Het is zondagmorgen 1 mei. Mijn mama bedacht zich om mij en hond Joep eens mee te nemen naar het voetbalveld. Mijn mama en ik gingen eens lekker de dames aanmoedigen. Iets later dan het startsignaal kwamen wij aan op het voetbalveld. Er waren een paar dames die de schoenen of broeken nog hadden geducktaped.. kleinigheidjes hou je zeggen ze wel eens.

Bij aankomst kreeg ik veel aandacht van de wissels, maar er moest natuurlijk ook op het voetbal gelet worden. Na een paar minuten kreeg Demi een grote kans, maar de bal ging mis en Demi maakte een mooie koprol. Er werd wat gewisseld en Senna kwam terug na langtijdige blessuren. Gouden wissel vind ik, al snel maakt Senna de 1-0 voor de dames. Even juichen, ik brabbel en lach een keertje naar de wissels. Niet veel later weet Senna ook de 2-0 erin te scoren. Ze speelt zo 1 op 1 de keeper uit. Ik vind het een mooie goal!

In de rust gaat mama even een rondje met mij lopen in de wandelwagen, maar ik zeg al tegen mama; niet te lang na papa kijken want we moeten terug naar de dames. In de rust benoemde trainer Sep dat we water na de maas aan het brengen waren... en kregen we een scheidsrechtel wissel. De tweede helft was ik toch wel erg moe en ben ik in slaap gevallen, toen ik weer wakker werd stonden de dames met 2-2 gelijk... Roggel heeft zich toch goed teruggeknokt. Na 90 minuten fluit de scheids af en wandelt mama weer gezellig met mij na huis.

Ik kijk er nu al na uit om de volgende keer met mama naar het voetbal te komen, komen jullie dan ook? Lieve kusjes Kiki Thommassen