RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Jong bleumkes en verwelkte bleumkes

Geplaatst op: 18-04-2022 - 581 keer gelezen

Op deze zonnige maandag ochtend 18 april verzamelde de geitjes van rksvn dames 1 zich om 9.45 bij Sjaen. Samen vertrokken we richting Kessel, maar nog niet naar het voetbalveld. Nee, eerst gezellig samen ontbijten bij Janine!! Onderweg was er wat scooterpech of konijnen die nog gevoerd moesten worden, maar de soep smaakte er niet minder om! Voor we vertrokken richting het voetbalveld liet trainer Sepp zich nog even van zijn tuimannen kant zien en schoffelde de tuin van Janine. Zou hij aan een carrière switch denken? Wij hopen toch van niet!

We hadden dit keer een geheimwapen mee genomen naar Kessel, dat waren de 3 jong bleumkes van de MO-17. Pien, Bente en Yara wij danken jullie hier alvast nogmaals van het uithelpen van de verwelkte bleumkes! Om 12.00 ging het fluitsignaal af. Kessel start erg fel, ze hadden zelfs binnen 10 seconde de bal aan onze kant van de goal, maar gelukkig stond de verdediging sterk. Op het begin ging het nog erg gelijk op, maar al snel zijn wij feller in de strijd dan Kessel. Demi pingelt wat aan voor goal en schiet keurig de 0-1 erin! Vol houden en doorgaan en zo gaan wij ook, want niet veel later schiet Demi ook de 0-2 erin! Gaat lekker dames en doorgaan. De scheids fluit het rust signaal, met een 0-2 voorsprong gaan we het kleedlokaal in.

In de rust krijgen we een motiverende peptalk van Sep. We krijgen er zelf een weddenschapje bij, als wij winnen lakt Sepp zijn nagels de volgende wedstrijd. In de 2de helft had Kessel niet veel meer in te brengen, hierdoor kon onze keepster Eva lekker genieten van het zonnetje. Demi was er nog niet klaar mee, in de 2de helft scoorde ze nog 2x!! Ik kan elke goal wel gaan omschrijven, maar beide pingelt ze 3 Kesselse voorbij en schiet dan keurig in het net. Het word een beetje saai als ik elke keer hetzelfde vertel.

Eindstand van de derby tegen Kessel is 0-4 dankzij onze topscoorder Demi Hendikx! Nog een speciaal dankwoordje aan onze vlagger Vital Heijnen (hij wilde ook graag eens genoemd worden in ons wedstrijd verslag). Wij geitjes maken ons klaar voor de volgende wedstrijd, komende zondag hebben wij een dagje rust maar komende vrijdag kunnen wij weer de wei in voor 7 tegen 7. En Sepp? Die kan alvast het nagellak kleurtje uitzoeken. Hebben jullie suggesties?