RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Job Noblesse wordt op handen gedragen door RKSVN 6

Geplaatst op: 04-12-2022 - 721 keer gelezen

Wedstrijdverslag Belfeldia 3 - RKSVN 6 Naer nam het deze week (met slechts 13 spelers) voor de 3de keer op tegen een team aan de overkant van de maas. De vorige 2 ontmoetingen waarbij er met de boot gereisd moest worden leverde beide 3 punten op. Naer begon zwak aan de wedstrijd. Het opbouwen ging slecht omdat onze mannen nog in de slaap-modus stonden. Sterker nog; bij de lokale tafelvoetbal vereniging bewogen de poppetjes nog meer dan onze spelers. Het enige verschil is dat onze mannen (nog) geen stok in hun reet hebben.

Belfeldia had voortdurend de bal maar was te incapabel om tot serieuze kansen te komen. Gelukkig was daar vlak voor rust de welbekende uitbraak. Job gaf de bal diep op Sven C waarna hij de bal strak voor gaf op Ramon... goal 0-1! Absoluut geweldig en fantastisch. Rust. In de 2de helft begon Naer een stuk sterker. Na goed druk zetten van Sjoerd kon Job de bal via Ramon al snel binnen schieten en stond het al 0-2. Subliem. Hierna steeg het vertrouwen bij onze spits met 300%. Sven C wist na een mooie actie Job aan te spelen. Job twijfelde niet en besloot als een "goed gevulde Maradona" 3 verdedigers voorbij te dribbelen en te scoren. Een werkelijk fenomenale goal. Hierna lag de weg voor Naer open en stonden de Cornerboys weer op. Na een scherpe corner van Sven C kwam de bal bij Arjan die hem mooi klaar kon leggen voor Joost. BAM 0-4.

Naer bleef goed voetballen en creëerde kans na kans. Ook Sven C wist op het scorebord te komen na een assist van Job. Als bedankje gaf Sven de bal vlak voor tijd nog een keer terug op Pluisje waardoor hij zijn Hattrick compleet kon maken... geweldig 0-6. Naer kan terugkijken op een geweldige 2de helft waarbij het gehele team top was. Wegens de extreme kou begrijpen wij dat Dirkje haar kleren aanhield tijdens het bekijken van de wedstrijd. Desalniettemin, jammer. MOTM: Job.