RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Jeugdleidershandboek RKSVN

Geplaatst op: 20-12-2019 - 1216 keer gelezen

De VTC is het afgelopen half jaar druk doende geweest om een jeugdleidershandboek op te zetten. Wij dan ook blij dat we deze aan jullie kunnen presenteren! Deze is terug te vinden op de website in de hoek voor jeugdleiders en via https://www.rksvn.nl/files/Jeugdleidershandboek%20RKSVN.pdf.

Deze handleiding is geschreven om alle jeugdleiders en –trainers te helpen bij het uitoefenen van hun taak binnen RKSVN. Daarnaast dient het als houvast voor de ouders van onze jeugdspelers omtrent de verwachtingen die zij mogen hebben van de leiders.

Met de handleiding willen we meer eenheid in de aanpak van jeugdleiders bewerkstelligen. Natuurlijk is eigen inbreng in de geest van de handleiding zeker welkom.

Dit handboek geeft inzicht in alle praktische zaken waar een jeugdleider bij RKSVN van op de hoogte moet zijn. Voor een ervaren jeugdleider zullen veel zaken al duidelijk zijn of krijgen een opfrissing. Een nieuwe jeugdleider maken we met dit handboek snel wegwijs binnen onze vereniging.

RKSVN is er veel aan gelegen om de jeugdleiders goed te informeren. Leider zijn van een jeugdteam brengt allerlei uitdagingen en verantwoordelijkheden met zich mee. De jeugdleiders zijn de onmisbare schakel om onze jeugdleden hun wedstrijden te kunnen laten voetballen. Bekwame en goed geïnformeerde jeugdleiders hebben een positieve invloed op hun team en daarmee op de jeugdspelers van RKSVN.

We hopen dat iedereen alle benodigde informatie terugvindt in deze handleiding. Het is een dynamisch document, dat we waar nodig kunnen aanpassen. Mocht je toch wat missen of heb je tips of opmerkingen, dan ontvangen we deze graag. Deze kun je doorgeven aan vtc@rksvn.nl.

Met uiteindelijk als doel om een volgende (nieuwe) jeugdleider op weg te helpen.