RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Je hebt snelle doelpunten en je hebt heel snelle doelpunten

Geplaatst op: 04-10-2018 - 839 keer gelezenVandaag is Panningen onze tegenstander. We hebben de nodige afzeggingen maar het is de leiding weer gelukt om 3 gastspelers op te trommelen. Pascal, Danny V en Sep bedankt.

We starten vandaag met op doel Dave (warm gefietst, maar net op tijd aanwezig).
verdediging: Ruud, Pascal, Erik en Marcel
Middenveld: Henk, Naard en Theo
Voor: Danny V, Danny  en Fons

Panningen trapt af en laat achter de bal rond gaan, waarna ze proberen de bal over de middenlijn te spelen. Maar zover komen ze niet. Naard onderschept net voor de middenlijn de bal en loopt iedereen eruit. Alleen voor de keeper faalt hij niet en het staat 1-0. Binnen de minuut. We houden het op 59 seconden.Ik neem aan dat dit een record is voor de veteranen of niet Har?.
We domineren de wedstrijd en in de 12e minuut krijgt Naard de Bal. Hij speelt zijn directe tegenstander uit en speelt de bal strak naar Danny . Deze neemt de bal goed aan en plaatst de bal hard voor het doel. Naard die goed is doorgelopen tikt de bal bij de tweede paal binnen. Prachtig uitgespeeld doelpunt. 2-0. We krijgen nog wat kansjes , maar spelen in het verloop van de eerste helft wat slordiger en aangezien Panningen nauwelijks voor ons doel verschijnt gaan we rusten met een 2-0 tussenstand.

Na de rust komt Sep voor Marcel, Joost voor Theo en Rob voor Pascal.

We komen zoals dat zo mooi heet : goed uit de kleedkamer. We domineren nu helemaal en een doelpunt kan niet lang uitblijven. Een voorzet van links wordt door Fons teruggelegd op Danny , die een een tweetje aangaat met Henk en de bal met rechts binnen schiet. 3-0
Nog geen minuut later ligt de bal weer in het netje als Danny V een prima aanval binnen tikt. 4-0.
Even later passeert Fons 2 tegenstanders en met een hakbal bereikt hij Naard die alleen voor de keeper de bal breed legt op Danny  5-0
Henk en Fons missen nog een paar goede kansen, maar daarna is het de beurt aan Joost. Eerst omspeelt hij de keeper en eventjes later benut hij een penalty nadat hij zelf gevloerd was. 6 en 7-0.
Theo komt nog eventjes binnen de lijnen voor Fons, die gelijk van John Bouten te horen krijgt " Keltjens op dien hoegte puntj mosse stoppe. beter daan dit geit ut neet mier waere".
Als Naard op links de buitenspelval omzeilt en voor legt op Joost, kan deze zijn derde doelpunt in een helft aantekenen.  Dit is tevens de eindstand 8-0
Goed voor de kas. (Dit kon wel eens de hoogste score worden en ik denk een beetje onverwachts)

Volgende week wacht Roermond (als het doorgaat), die ons vorig jaar 3 punten afsnoepte. We zijn gewaarschuwd.