RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


JO13-1 wint toernooi in Baexem

Geplaatst op: 28-08-2021 - 1418 keer gelezen

RKSVN JO13-1 is het nieuwe voetbalseizoen flitsend gestart. Vandaag werd er deelgenomen aan het toernooi in Baexem. Met twee poules was er een deelnemersveld van 7 teams. De eerste wedstrijd was tegen Maasgouw. Na een vermoeiende KVW week kwam Neer goed uit de startblokken. Al snel werd de 0-0 van het scorebord gehaald. In 20 minuten tijd stond er een 6-0 op het scorebord, een klinkende overwinning. 

De tweede wedstrijd werd een serieuze proef. Heythuysen wat voorgaande jaren een geduchte tegenstander was, bleek ook vandaag de nodige tegenstand te bieden. Waar onze jongens overwegend het beste veldspel lieten zien, moest er wel nog gescoord worden. Twee goed uitgespeelde kansen werden door buitenspel teniet gedaan. Uiteindelijk was het dan toch Timo Geenen die een rebound binnen tikte en de 1-0 op het bord tekende. 

De laatste poulewedstrijd was tegen IVO. Een op papier goed te kloppen tegenstander. Echter bleek de waarheid anders. Ook hier een éénrichtingsverkeer richting het doel van IVO. Maar het gewenste doelpunt bleef uit.  Uiteindelijk was het Raf Rooyakkers die een voorzet van Bent Beurskens fraai inkopte. De finaleplaats was een feit.

In de finale was SNA uit Montfort de tegenstander. Zij wonnen al hun poulewedstrijden en zou RKSVN tegenstand moeten bieden in de finale. Echter stelde onze jongens snel orde op zaken. Een finale die met dikke cijfers werd gewonnen 5-0. De eerste prijs is een feit voor dit seizoen. En met wat voor cijfers. 13 doelpunten voor en nul tegen !!!

Volgende week bekerprogramma, veel succes mannen !!