RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


JEUGDLEIDERS EN MAASVELD

Geplaatst op: 02-05-2022 - 543 keer gelezen

Workshop oud-prof Maurice Graef in Neer

Oud-profvoetballer Maurice Graef (KSV Horn, VVV, NEC, Roda) verzorgt op vrijdagavond 13 mei een workshop voor jeugdleiders en -trainers van de Neerse voetbalclub RKSVN op sportpark ’t Maasveld.

De voormalig spitsentrainer van VVV Venlo maakte in zijn carrière zelf bijna 400 doelpunten. Hij heeft momenteel een eigen bureau dat kinderen stimuleert om te sporten. Dat past precies in het straatje van Open Club ’t Maasveld; bewegen en ontmoeten.
Graef (52) is geen onbekende in Neer. Hij verzorgde twee jaar geleden al een voetbalclinic voor Neerse kinderen. Is trainer van de jo19 en voetbalt bij de veteranen.

De workshop op 13 mei vindt plaats op het trainingsveld. De deelnemers worden om 19.00 uur verwacht in sportkleren. Daar wordt door Maurice Graef een training verzorgd van een uur. Aansluitend kan iedereen hem het hemd van het lijf vragen in de kantine. 

Het bestuur van ’t Maasveld zal tenslotte vertellen wat er de komende maanden gaat gebeuren op het sportpark. Zo wordt binnenkort gestart met de werkzaamheden om van het huidige trainingsveld een wedstrijdveld te maken. Dit nieuwe veld kan naar verwachting na de zomer in gebruik worden genomen.