RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Inschrijving Penaltytoernooi geopend

Geplaatst op: 11-03-2019 - 1197 keer gelezen

* INSCHRIJVING GEOPEND *

De Neerse voetbalclub RKSVN organiseert voor de 14e keer een penaltytoernooi voor teams. Een toernooi, waarbij tegenstanders tegen elkaar strijden door middel van -de naam zegt het al- het nemen van penalty’s. Dit toernooi wordt in samenwerking met bierbrouwerij ‘De Lindeboom’ uit Neer georganiseerd. Zij zijn graag bereid de naam van het Neerse gerstenat te verbinden aan dit toernooi. Het toernooi telt een maximum van 66 teams.

Net als bij een ‘mini’voetbaltoernooi worden eerst poulewedstrijden gespeeld. Daarna volgen voor de best geklasseerde teams finalewedstrijden.
De duur van de wedstrijden is 15 minuten, waarin 10 penalty's per team genomen worden op een normaal doel, maximaal 2 per speler.
Een team bestaat uit minimaal 4 spelers en 1 keeper per wedstrijd. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar. Het toernooi wordt gespeeld om
geldprijzen. Het winnende team ontvangt, buiten een geldprijs, ieder een trainingspak van een sponsor, alsmede de "Klaas Lispet Wisseltrofee”. Tevens is er, door een sponsor, een voetbal beschikbaar gesteld voor het team met de minst gepasseerde keeper tijdens de voorronde.
 
Inschrijfprocedure:
Inschrijven kan op het volgende e-mailadres: lindeboompenalty@hotmail.com (Let op! Nieuw e-mailadres).

Vermeld in de mail:
- de teamnaam;
- de naam, het adres en het telefoonnummer van de contactpersoon;
Tevens dient het inschrijfgeld ad Euro 50,= per team overgemaakt te worden op de rekening van "Penaltybokaal RKSVN" met nummer: NL79 RBRB 0850 0703 33 ovv de teamnaam. Op de toernooidag krijgt elk team 10 consumptiepenningen retour bij aanmelding aan het secretariaat. Na ontvangst van de inschrijving en het inschrijfgeld is de inschrijving compleet en ontvangt elk team een bevestiging van deelname. De volgorde van ontvangst van het inschrijfgeld is bepalend voor de inschrijving!! Maximum aantal deelnemende teams is: 66.
Door inschrijving verklaart elk team akkoord te gaan met het reglement dat is na te lezen op www.rksvn.nl
 
Het Lindeboom penaltytoernooi staat voor sportiviteit en gezelligheid. Het toernooi wordt gehouden op sportpark Ligteveld te Neer en begint om 9:30 uur (aanmelding teams uiterlijk 9.00 uur). Na afloop van het toernooi volgt de prijsuitreiking en kunnen de gewonnen prijzen gevierd worden in de tent.
 
De opbrengsten van dit toernooi zijn bestemd voor de jeugdafdeling van RKSVN.

Organisatie Lindeboom Penaltytoernooi