RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Informatie Vrunj van RKSVN

Geplaatst op: 10-09-2018 - 680 keer gelezen

Vrunj van RKSVN                                                             

De Club van 50.

Ons clubje bestaat nu een jaar en we mogen best spreken van een succes. Daarvoor bedankt vrienden en wij hopen dan ook dat jullie trouw vrienden zijn en ook dit jaar weer meedoen. Maar ook nieuwe vrienden zijn zeer welkom. Vrienden zijn voor ons belangrijk en maken het mogelijk om wat extra’s te doen voor onze jeugd en de accommodatie. Voor 50,00€ per seizoen ben je erbij.

Wie kan lid worden van de Vrunj van RKSVN?

Iedereen ouder dan 18 jaar kan lid worden: leden, ouders van leden, bedrijven, opa of oma of zomaar een sympathisant, iedereen dus.

Wat kost dat?

Dat kost  € 50,- per seizoen ( ca. 1 september tot 1 juli  )

Wat krijg je daar voor terug?

Veel waardering en sympathie vanuit de vereniging. Vermelding (alleen als jij dat wil) van jouw naam op een bord in de kantine en op de website www.rksvn.nl en een gratis seizoenkaart voor alle thuiswedstrijden van ons eerste team.

'T Winterkoninkje.

Als Vrunjt en op basis van jouw kennis en kunde als een van de 17 miljoen coaches die Nederland rijk is mag je als je voor 1 nov. 2018 de stand en het behaalde punten per 1 jan. 2019  van ons eerste Team, op de ranglijst van de 5e Klasse D op het formulier genoteerd hebt. Meedingen naar de titel ‘t Winterkoninkje.
Het winnende Winterkoninkje, diegene die de juiste stand heeft ingevuld, ontvangt 2 kaarten genaamd Lindeboom Voetbalcafé voor de wedstrijd VVV-Feijenoord op zondag 7-4-2019 om 14.30uur. Veel plezier!!!

Coach van het jaar?

Vul je voor 1 april 2019 de stand en het totaal behaalde punten van ons eerste Team in op het eind van de wedstrijd op onze RKSVN Dag mei 2019 correct in.  Dan ben jij de Coach van het jaar 2018/2019 en ontvangt je 10% van de totale inzet van de “Vrunj van RKSVN” over de het gehele seizoen.

Let op: Je zou voor het zelfde geld ook beide prijzen kunnen winnen. Dus tijdig aanmelden.

Hoe kunt je lid worden?

Dat kan door het aanmeldingsformulier volledig in te vullen en in te leveren aan de kassa bij thuiswedstrijden van RKSVN.  Het formulier kan ook gedownload worden via onze website www.rksvn.nl 

 Veel succes word je toegewenst namens het bestuur van RKSVN.