RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Heythuysen 4 - RKSVN 5

Geplaatst op: 04-10-2021 - 586 keer gelezen

Gisteren stond de uitwedstrijd tegen Heythuysen 4 op het programma. Om 9.45 uur was iedereen netjes op tijd bij Sjaen. Met 8 spelers en 6 lichtgeblesseerde/van een blessure terugkomende spelers trokken we richting Heytse. Een derby die je als Neerse jongen niet wilt verliezen..

Om 10.15 uur was iedereen omgekleed en maakte Thijs de opstelling bekend.
Doelman: Roel, die de aan zijn schouder geblesseerde Jolle verving
Achterin: Niels, Erik, Michel
Middenveld: Chris J. Thijs, Bart, Noud
Voorin: Chris V., Ramon, Nikki

Om 10.17 uur lekker naar buiten voor de warming up. Om 10.32 uur klaar met de warming up. Hoelaat moesten we ook al weer voetballen, want 't begint te regenen? 11.00 uur... Een klein half uur de tijd om lekker te keuvelen in het kleedlokaal en droog te blijven. De start was stroef te noemen, had dit toch met de voorbereiding te maken? Heytse kwam al snel op 1-0, maar 't 5e herpakte zich snel. Een voorzet van Thijs werd middels een karate achtig schot van Michel tot goal gepromoveerd, 1-1. Na een rommelige fase kwam Heytse weer op voorsprong 2-1. Noud wist wat hem te doen stond, wisselen voor Lars, die 't 5e van wat meer aanvullende impulsen kon voorzien. Weer een vrije trap voor Rksvn. Deze keer probeerde Thijs het direct en met succes, 2-2. Bart kon niet meer verder en werd vervangen door de van vakantie teruggekeerde Loek (inclusief vakantiekilo's). Na 'n botsing met bloedneus en lip moest Ramon ook even van 't veld en werd supersub Jolle, The Beast, Thommassen in de spits gezet. En binnen vijf minuten was het raak. Na een prima actie en voorzet van Loek tikte Jolle bij de 2e paal de 2-3 binnen. Dit was tevens de ruststand.

Jolle had zijn werk als breekijzer gedaan en nam in de tweede helft weer plaats op de bank. Tweede helft, aftrap Rksvn. Lars tikt terug op Thijs en loopt door. Thijs naar Lars, Lars naar Ramon, Ramon naar Lars en raak. Binnen 5 seconden stond het 2-4. Daarna een mooie actie van Chris V. die met buitenkant rechts voor 2-5 zorgde en met een strak schot ook voor 2-6 zorgde. Heytse zette nog een keer aan en liet Roel kansloos 3-6. Net voor het einde maakte Ramon er nog 3-7 van en was het tijd om het beest nog een keer van de bank te halen. Met de aanvoerdersband om maakte hij nog een mooie ronde over het veld om iedereen te laten genieten van zijn balkunsten. Helaas niet voor lang, want de scheids vond het wel goed en floot af...