RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Heythuysen 4 - RKSVN 5

Geplaatst op: 05-10-2020 - 968 keer gelezen

Door: Ramon Berben

Vanmorgen om 9.30 uur verzamelden we ons bij Sjaen voor de uitwedstrijd tegen de mannen uit de hoofdstad van leudal heytse. Dat sjaen de avond van te viren om 22.00 uur moest sluiten was terug te zien in het gezicht van meerdere spelers. Iedereen was fris en fruitig en klaar voor de wedstrijd.

Trainer Thijs kwam met de volgende 4-4-2 opstelling. Jolle, Niels, Chris J., Michel, Loek, Chris V., Thijs, Bart, Noud, Lars, Ramon.

Vanaf het eerste fluitsignaal werd duidelijk dat Heytse de duels niet schuwde en flink druk zette. De scheidsrechter ging hierin mee en er ontstond een fair voetbalduel. Het veldoverwicht was voor Heytse, maar de 1-0 kwam op naam van Lars die na een rush van Bart de bal voor de voeten kreeg en onder de keeper doorschoof. Deze keeper moest zich even laten na een botsing laten vervangen door een veldspeler. Wie dacht dat dit RKSVN in een zetel zou helpen kwam bedrogen uit. Heytse voetbalde zich onder de druk uit en kwam een aantal keren gevaarlijk voor t doel van Neer. Ondanks een aantal fraaie reddingen van Jolle moest hij voor rust 2 keer vissen en gingen we voor het eerst dit seizoen met een achterstand rusten.

In de rust werd de tachtiek besproken en besloten met een 4-3-3 opstelling de 2e helft in te gaan. Met Invallers Nick, Roel en Erik werd begonnen aan de 2e helft. In tegenstelling tot de 1e helft was t RKSVN dat het betere van t spel had. Na een aantal kansjes was het Thijs die de bal vanaf rand 16 meter fraai langs de reservekeeper van Heytse schoof. Deze keeper moest zich even laten na een botsing laten vervangen door de volgende veldspeler (Hopelijk gaat het met beide mannen weer goed). Weer de gedachte, nu moeten we over Heytse heenwalsen, maar als n duveltje uit een doosje was het de spits van Heytse die een lange bal het best op waarde schatte en langs Jolle schoot. Wederom een achtersatand. Ook RKSVN kreeg kansen via Nick en Ramon en na een dieptepass van Thijs kon Ramon de 3-3 aantekenen. Beide teams wilde voor de winst gaan, maar bleven steken op een gelijkspel. Gezien het vertoonde veldspel zat er niet meer in vandaag.

Mannen van de wedstrijd: de foutloze Jolle en vlagger Har Berben. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Helden 8. Scoreverloop: 1-0 Lars, 1-1, 1-2, 2-2 Thijs, 2-3, 3-3 Ramon.