RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Het regent doelpunten in Neer

Geplaatst op: 25-09-2017 - 734 keer gelezen

Tsja, hoe zal ik dit verslag nu beginnen? Misschien wel eens heel anders... . Allereerst een dikke proficiat aan Sanne. Zij was jarig!! Dank aan alle trouwe supporters langs de lijn. Verder dank aan Gitte en Anora voor het solide wisselsysteem en dank aan Timo voor het halen van de ranja. En dan nu de wedstrijd... ik begin met de eindstand, ik durf het bijna niet te typen, maar.... het was 31-1 voor de meiden F1 van Neer. Ze waren op alle fronten een maatje te groot voor het ongelukkige Bevo. De trainers hadden bedacht dat we vandaag eens in een andere opstelling zouden starten. Jill startte in de goal. Heel veel reddingen heeft ze niet hoeven te maken, maar kon het spel vanuit de goal fantastisch overzien en zag een flitsend meidenteam.

Janske, altijd heel scherp in de eerste minuten zorgde dan ook al snel (15 seconden) voor de 1-0. Bevo was zo van slag dat het niet veel later (1,25 minuten) al 4-0 stond voor Neer. Het was de J&J show - 2x Janske en 2x Jinke. Daarna ging Neer steeds meer voetballen. Goed verdedigend werk van Romy en Sanne zorgde ervoor dat Jill het rustig had en dat de een na de ander voor de keeper van Bevo verscheen. Suze, Fleur en Bente konden zo ook de bal in het netje prikken en een goaltje meepakken. We gingen te veel naar voren, waardoor Bevo ook gevaarlijk kon worden. Ondanks een goede redding van Jill, kon zij toch niet voorkomen dat ook Bevo een goaltje mee kon pikken. Opletten dus voor Neer.

De tweede helft gingen we echt voetballen. Schitterend combinatievoetbal werd er op de mat gelegd, Fleur en Suze konden elkaar makkelijk vinden waardoor Rahma een paar keer kon scoren. Jill en Sanne mengden zich ook steeds vaker voorin, maar kwamen helaas net niet tot scoren. Ze konden er wel voor zorgen dat ook Jinke haar goaltjes weer mee kon pakken. De trainers zijn trots op alle meiden dat ze ook hebben laten zien dat ze goed kunnen combineren. Het was een echte teamprestatie vandaag! Dit laat ook weer zien dat goals maken mooi is, maar dat de voorzet net zo belangrijk is. Proficiat Bente, Rahma, Fleur, Sanne, Suze, Jinke, Jill, Romy en Janske. Op naar volgende week.