RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Hervatting trainingen RKSVN jeugd

Geplaatst op: 01-05-2020 - 1788 keer gelezen

Beste spelers, trainers en ouders,

We zijn blij dat we met ingang van 4 mei weer kunnen starten met trainen. Al zal het trainen met alle voorschriften niet hetzelfde zijn zoals we gewend zijn. Vanuit het RIVM, de KNVB en Gemeente Leudal zijn er regels opgesteld waaraan we ons moeten houden. Door deze regels en omdat we maar op 1 veld kunnen trainen, is besloten dat we nu starten met 1 training per team per week. Voor oefenstof zie ook: https://rinus.knvb.nl/informatie/opstarten-verenigingsvoetbal.

Bijgevoegd het protocol van RKSVN met de indeling van de trainingsavonden. Lees ook de bijgesloten posters die we van de Gemeente Leudal hebben ontvangen.

Let wel: het protocol van RKSVN is altijd leidend mocht er op de poster iets anders vermeld worden m.b.t. een bepaalde situatie.

Op het park zal van ongeveer 17:45-18:45, tijdens de aankomst van spelers en trainers, een Corona-coördinator aanwezig om mee te helpen alles in goede banen te leiden en om vragen te kunnen beantwoorden. Vragen kunt u ook stellen per mail (vtc@rksvn.nl).

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we op een veilige en verantwoorde manier kunnen blijven sporten!
Daarom moeten we ons allemaal strikt aan de regels houden, er wordt namelijk gehandhaafd. Doen we dit niet, dan kan sluiting van het sportpark en een fikse boete het gevolg zijn voor onze vereniging.

Veel en veilig sportplezier gewenst!

Sportieve groet,
Bestuur RKSVN