RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Hermans laatste bal breekt Kessel

Geplaatst op: 19-11-2018 - 750 keer gelezen

De afscheidswedstrijd van Herman, Ruud, Jeffrey en Richard
Helaas is het alleen Herman die akte de préséance geeft op het wedstrijdtoneel.
Maurice spreekt onze leden toe met een mooi woordje over hun actieve helden daden in het verleden. Richard heeft helaas moeten afzien van zijn afscheidswedstrijd hij was vandaag verhinderd.

Opstelling (v.l.n.r.) : Dave, Henk, Rick, Ruud, Marcel, John, Ruud E, Herman, Danny, Maurice, Thei
Wedstrijdleiding: William
Reserve: Rob, Patrick, Joost, Fons

Allereerst mijn verontschuldiging van dit erg late en korte verslag . Bepaalde privé omstandigheden leidde hier toe. Wel weet ik nog dat we veel sterker starten dan Kessel. Voor de wedstrijd nog als een geduchte tegenstander gekenmerkt door hun laatste resultaten en wat nieuwe spelers. We creëren veel kansen bij een niet keeper van Kessel maar deze staat toch zijn mannetje en weet veel te keren. Dan is het Danny die toch met een schot de keeper passeert en de 1-0 verzorgt.

Dan is er een overtreding van ons op de rand 16 of er net binnen? maar de uitstekend leidende William oordeelt dat hij er buiten was. We zijn gewaarschuwd dat we toch moeten opletten.  

Dan duurt het een hele tijd alvorens het in de 30ste minuut een overtreding van Kessel ons een strafschop oplevert. Maurice wil snel de bal klaarleggen om hem wel eens even te verzilveren, maar dit wordt toch snel verhinderd door zijn medespelers. Het is Herman die de strafschop mag proberen te verzilveren. Hij doet dit bekwaam en met de 2-0 is ook meteen het verzet van Kessel gebroken en is ook zijn laatste actie van zijn actieve loopbaan als voetballer een feit.

In de 2d helft zijn neemt Patrick zijn plaats in de spits in en is wervelwind Joost weer op zijn best.

Ruud B gaat naar rechtsback en Rob wordt laatste man. Het is al snel Ruud E die de 3-0 verzorgd en dan is het Patrick die het nog niet  verleerd is die 4-0 en 5-0 verzorgd. Dan nog een 6-0 door Ruud E en de wedstrijd zit erop. Er volgt nog een goed verzorgde 3de helft (veel jarige die hun rondje geven).