RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Help de club met sponsoropbrengsten!

Geplaatst op: 05-07-2017 - 660 keer gelezen

Beste leden van RKSVN,

In samenwerking met Live & Open Air hebben we een leuke sponsoractie opgezet. Namens Live & Open Air mogen wij 20 kaartjes verkopen voor het festival. De volledige opbrengst van deze verkoop gaat naar RKSVN. Wij verkopen de kaartjes die normaal €19,50 kosten voor €10,00 en kunnen hier dus € 200,00 mee ophalen waar we als club weer heel blij mee zijn. Het zijn wel maar 20 kaartjes en op=op, dus wees er snel genoeg bij.

Op de zaterdag van Live & Open Air komen Jett Rebel en Lucas Hamming optreden, en de avond wordt geopend door coverband Hard2Get. Wie zijn deze artiesten dan?

Jett Rebel

Met o.a. optredens op Pinkpop, North Sea Jazz en Lowlands is Jett Rebel geen kleine jongen meer. Hij bracht al hits als 'Louise' en 'Tonight' die menig 3FM-luisteraar direct zal herkennen. Hij wordt door velen omschreven als 'man of the future' en dat mag ook wel. In januari 2017 bracht hij nog het album 'Super Pop' uit waar hij, en alleen hij, op te horen is. Deze multi-instrumentalist speelde namelijk alles zélf in, zong dit zelf en was ook zélf de componist! Enfin, een topper dus!

Lucas Hamming

Zet naast Jett Rebel nog eens een supertalent als Lucas Hamming en dan besef je toch wel even dat je hier een moddervette line-up hebt neergezet. Afgelopen winter schreef hij voor 3FM Serious Request het anthem 'Are You With Me". Mocht je die plaat niet kennen dan zou je misschien wel de platen 'Mojo Mischief' of 'Never Let You Down' kennen, beiden werden namelijk uitgeroepen tot 3FM Megahit. En als dat het niet was waarvan je hem kent, dan misschien van De beste singer-songwriter van Nederland, waar hij in de finale zat!

Hard2Get

Last but not least: Hard2Get. Limburgs trots. Een coverband die eigenlijk misschien wel meer is dan een coverband. Ze spelen hit-na-hit en weten hiermee een fijne stemming te creëren. Lijkt ons een ideaal voorprogramma voor de twee grote heren hierboven genoemd. Hard2Get frontman is zelf ook bekend met het programma De beste singer-songwriter van Nederland. Daar maakte hij als Limburger toch furore! De band gaat van hot naar her en speelt muziek van Nielson, gaat door naar Golden Earring en sluit dan af maar Toto. Feest der herkenning dus!

Veel plezier.

Opgeven alleen per mail, via reclame@rksvn.nl  Max. 4 kaarten per opgave.

Links:
http://www.livenenopenair.nl