RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Hekkensluiter word niet verslagen

Geplaatst op: 17-05-2023 - 520 keer gelezen

Na een feestdag van de Gastronoom en Nunhem kermis hadden diverse koppies moeite met de hitte tijdens de warming up.
Om half 1 werd er in een warm Ysselsteyn afgetrapt. Het spel golfde wat op en neer maar resulteerde nog niet in grote kansen voor beide partijen.

Na een balverovering van Max “ijzeren long” van M-élick snelde hij langs de verdediger en gaf een voorzet richting 5 meter. The KidLaRoy wist voor de keeper en de verdediger te komen en de bal binne te koppen. 0-1
Vlak voor rust werd Collin nog neergehaald door de doelman bij een 1 op 1 situatie. Scheidsrechter Quasimodo hoorde en zag de overtreding niet en liet het spel doorgaan. Keeper gaf in de rust nog te kennen dat het een 100% was.

Na rust kwam Ysselsteyn beter uit de kleedkamer en kwam ‘t Twieëdje niet meer tot zijn eige spel. Steeds werden er grote kansen gemist door Ysselsteyn en kwamen we goed weg.
Na een tegencounter werd de 1-1 toch werkelijkheid.

5 minuten voor tijd kreeg Sep “die aoj mot doorieje” Vestjens nog 1 op 1 situatie met de keeper. Hij wilde de keeper passeren maar dat wist die te pareren.
Sep kwam nog ongelukkig ten val en kon weer wisselen. 
Gelukkig hadden we na de wedstrijd nog een Huis, Tuin en Keuken Fysio in de gelederen in de vorm van Ivo “20 jaor aojer” Martens-Indi.

Het vat bier kunnen we na dit gelijk spel weer uit ons hoofd zetten. Nog twee wedstrijden te gaan in de 3de klasse.
Met om te beginne dinsdag tegen DFO