RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Höbse det gezeen, mit rechts

Geplaatst op: 18-05-2018 - 852 keer gelezen

Vandaag is Beringen te gast in Neer. We beginnen in de volgende opstelling:

Doel: Dave
Verdediging: Ruud, Rob, Erik en Jan (viergever)
Midden: Pascal (v. Sintfiet), Jos en Naard
Voor: Danny, Ramon en Danny(Verhaag)
Res. en niet geheel fit: Fons

De leiders en John hebben weer de nodige moeite gehad om een team op de been te krijgen. Vandaag 3 gastspelers: Danny Verhaag, Pascal v. Sinfiet en Jan Viergever. Jongens bedankt

We beginnen sterk en na 10 minuten had de stand al 2 of 3 -0 voor Neer kunnen zijn. Danny V en Ramon 2 maal stuiten echter op de uitblinkende doelman van Beringen. Beringen komt er niet uit en het is wachten op het eerste doelpunt. Dat komt er snel als Ramon alleen op de keeper afgaat. Dit maal geen schot, maar met een sleepbeweging omspeelt hij de keeper en plaats de bal in het lege doel. 1-0.  

De ene aanval na de andere komt op het doel van Beringen af en wordt met moeite door de verdedigers  of de keeper onschadelijk gemaakt. Vaak gaat dit ten koste van een hoekschop. Uit een van deze corners wordt de bal in eentijds, zoals de Belgen dit zo mooi kunnen zeggen, op de slof genomen door Jos. Onhoudbaar voor de keeper 2-0. Een beauty. Dit is tevens de ruststand en een magere afspiegeling van het wedstrijdbeeld.

In de tweede helft wisselt Naard van positie met Ramon. Hij scoort dan ook 2 keer. eerst omspeelt hij de keeper en 1 maal tikt hij de bal voorbij de keeper na een snelle steekval van de voor Jos ingevallen Sep.(klasse Sep en bedankt)   Tussen door maakt Danny V nog een prima doelpunt door de voorzet van rechts goed aan te nemen, met links zijn tegenstander uit te kappen om vervolgens met rechts af te ronden. Hij is zichtbaar blij met zijn doelpunt en rent naar de zijlijn. Daar zit zijn zoontje: Höbse det gezeen, mit rechts roept hij.

Eindstand 5-0

Volgende week wacht ons een sterkere tegenstander en hopelijk zijn we met voldoende mensen. Leider succes