RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Hard werken.... wordt helaas nog niet beloond

Geplaatst op: 23-11-2019 - 1101 keer gelezen

De eerste helft van de competitie loopt op zijn einde.
Na een aantal flinke verliespartijen de laatste weken, hadden de meiden zoals iedere zaterdag weer zin om te voetballen.
Tegenstander van vandaag SC Leeuwen JO9-2.

In tegenstelling tot de laatste weken waar we meestal goed uit de startblokken kwamen, maar helaas vaak al eerste een goal tegen kregen, was vandaag de 1-0 voor ons. Nina liep goed door en zij zorgde voor de voorsprong. Het geloof dat we wellicht voor een stunt zouden kunnen zorgen vandaag was er bij de meiden en dat was te zien.
Duels werden aangegaan en gewonnen.
Na 10 minuten een korte pauze. Na de pauze helaas snel de 1-1.
Maar we gingen door. Voor de rust maakte Salma de 2-1.
Tijd voor de rust.

De derde 10 minuten was de tegenstander op dreef (enkele dames hadden met momenten een gezellig theekransje op het veld ????) en scoorde zelfs 3 keer. Een achterstand dus van 5-2.
Zouden we nog iets kunnen doen in de laatste 10 minuten?

De verdediging werkte hard. We kregen nog een aantal kansen. Kwamen terug door Zina naar 3-5. De meiden bleven strijden. Helaas kwam Leeuwen nog een keer voor de goal en werd de eindstand beslist. 3-6 verloren.

Nog 2 wedstrijden te gaan voor de winterstop. Wie weet wordt het harde werken van de meiden, tegen vooral alleen maar jongensteams, de komende weken beloond met een overwinning?