RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Goede warming up

Geplaatst op: 01-11-2019 - 922 keer gelezen

Vandaag spelen we tegen GFC uit Grubbenvorst.  Een voor ons onbekende tegenstander en dat is over het algemeen wel leuk om te doen. We beginnen vandaag een half uurtje eerder dan normaal en als blijkt dat iedereen de mail goed heeft gelezen vertrekken we richting Grubbenvorst. Vandaag eens geen gastspeler bij een uitwedstrijd en dat is verrassend maar voor de leiders wel zo prettig.
Het is eventjes zoeken, maar we arriveren ruimschoots op tijd .

We beginnen met de volgende spelers.
Op doel: Dave
Achter: Marcel, Thijs Tom en Erik
Midden: THeo. Jos en Henk
Voor: Joost, Parick en Fons
Res zoals Pierre dat zo mooi kon zeggen: Mathijs Rob, Maurice en John

Tijdens het warm lopen is duidelijk te zien dat het hier een "vriendschappelijke wedstrijd" betreft. Er wordt meer gepraat dan gelopen en je weet als je wat ouder bent is een goede warming up uiterst belangrijk (of je moet de 60 gepasseerd zijn)

De wind staat dwars op het veld en dat maakt het er niet eenvoudiger op. In het begin is het nog aftasten wat GFC voor een tegenstander is. Ze combineren redelijk goed, maar vooral  in de verdediging en op het middenveld. Hun voorhoede wordt nauwelijks in stelling gebracht en Dave wordt niet op de proef gesteld. Na 10 minuten valt Thijs uit met een spierblessure en wordt hij vervangen door Rob.  Zelf spelen we ook niet goed  maar als Joost de diepte wordt ingestuurd komt hij alleen voor de keeper. Deze red echter prima, maar eventjes later is hij kansloos als Joost iedereen eruit sprint en prima afrond.. 0-1  en als 5 minuten later Joost wederom de diepte wordt ingestuurd legt deze de bal breed en rond Patrick koelbloedig af en lijkt de wedstrijd al gespeeld. Daarna is het de beurt aan Rob (naar eigen zeggen slechte warming up)  om met een spierblessure uit te vallen. Hij wordt vervangen door Mathijs.  Behoudens een mislukte Lob/afstandschot van Jos gebeurt er verder weinig meer in de eerste helft en gaan we rusten met een 0-2  voorsprong .

In de rust wordt Jos vervangen door Maurice en Tom door John.
Tom neemt de vlag over van John en Jos blijft beschikbaar voor de 2e helft

Grubbenvorst heeft ook gewisseld en dit komt hun spel ten goede. We worden meer onder druk gezet en dit leidt tot enkele goede afstandsschoten en corners. Echt in de problemen komt Dave echter niet.
Zelf komen we tot enkele gevaarlijke counters maar deze worden slordig uitgespeeld. Steeds ontbreekt het aan zuiverheid bij de laatste bal. Eenmaal lukt dit nog wel maar wordt de bal door Mathijs na een schitterende aanval over het doel geschoten. Erik valt nog uit na een ongelukkige charge van de tegenstander en wordt vervangen door Tom. Het blijft in deze, ondanks het uitvallen van 3 spelers, sportieve wedstrijd uiteindelijk 0-2 .

Volgende week Maasgouw als tegenstander en dan zullen we toch beter voor de dag moeten komen willen we onze ongeslagen status behouden.