RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Girlpower bij RKSVN

Geplaatst op: 30-08-2017 - 848 keer gelezen

Wie heeft niet genoten van het Nederlans Dameselftal afgelopen zomer tijdens het EK, dames- en meidenvoetbal is booming, ook bij RKSVN !!

Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar nieuwe leden, voor dames 1, dames 30+ en de verschillende meidenteams. Heb jij zin om bij een balletje te komen trappen om dit te ervaren binnen onze dames-/meiden tak dan is dit altijd mogelijk. Meld je voorafgaand even bij een van de trainers en doe lekker mee.

Ook het dames- en de meidenteams van RKSVN staan klaar om weer aan de aftrap te verschijnen voor het voetbaljaar 2017-2018. Vanuit de commissie dames/meiden zijn wij erg blij jullie te melden dat alle dames/meiden teams inmiddels zijn voorzien van een complete staf.

RKSVN Dames 1

Trainer/coach: Erwin Derikx en Leidster Gwenn Winkelmolen.

De dames trainen op woensdag (van 20:00 tot 21:30 uur) met de MO 19-1 onder leiding van Tjeu en Laura. Op vrijdagavond werken we bij Dames 1 met een trainerspool bestaande uit: Erwin Derikx, Yvonne Sanders, Henk Theelen en Joost Kerstens. Zij zullen op toerbeurt en in onderling overleg de trainingen verzorgen.

RKSVN Dames 30+

Zij nemen net zoals voorgaande jaren ook komend najaar weer deel aan de 30+ competitie op vrijdagavond (1 x per maand). Tegenstanders zijn MVC'19 Maasbree, Sparta '18 Sevenum en vv Koningslust.

Wij wensen alle teams een sportief voetbalseizoen toe.