RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Gezellige warming-up nieuwe seizoen

Geplaatst op: 29-08-2019 - 1323 keer gelezen

Door: Herman Korsten

De eerste acties van het nieuwe veteranenseizoen zijn alweer achter de rug. Vrijdagavond was er onze jaar vergadering en vandaag de wedstrijd tegen de tennissers en buren van LTV Neer. Nou ja, wedstrijd tegen…… meer een mix-wedstrijd. Vele veteranen zijn immers ook actief bij de tennisvereniging en konden moeilijk kiezen. Op de groepsfoto is te zien hoe we startten maar menig shirtje verwisselde van schouder.

Leider Ruud had er weinig moeite mee, iedereen nam eigen initiatief bij de wissels, hij moest alleen opletten dat het nog 11 tegen 11 bleef. Twee spelers maakten hun debuut: Mathijs Peulen en Thijs Otten kunnen hierover tevreden zijn! Opvallend ook het debuut als scheidsrechter van Rens, een van de opvallendste talenten op de mat vandaag. Hij kwam verder ook niet in de problemen en stipt bij 17,5 minuten werd iedere helft een drinkpauze ingelast. Het weer was prachtig maar voor  voetbal eigenlijk te warm waardoor er flinke vochttekorten ontstonden. Ook bij de toeschouwers.

De wedstrijd zelf viel qua uitslag in het voordeel uit van de RKSVN mannen in het oranje. 6-3.

Tot rust ging het gelijk op: 0-1, 1-1, 2-1 en 2-2 door een spectaculair doelpunt door Danny (voor LTV) met een klassieke Fallruckzier. Een tweede poging in de tweede helft in het oranje shirt mislukte natuurlijk. Na rust nog de 2-3 voorsprong voor LTV waarmee hun kruit verschoten was. Oranje liep met enige regelmaat uit tot de eindstand werd bereikt.

Na afloop was er een gezellig samenzijn met de tegenstanders waar de vochttekorten snel verdwenen. Ook werd gebarbecued. Omdat de bezoekers van de heropening van de kantine het ook nog laat maakten, was het gezellig druk. Alles speelde zich buiten af en daarom gaan we de vernieuwde kantine de volgende keer eens echt goed van binnen bekijken!

De volgende week begint het echte werk met een uitwedstrijd in Velden tegen IVO. Succes!