RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Gebruikersinstructie trainingspakken en coachjassen

Geplaatst op: 24-02-2017 - 665 keer gelezen

  1. Alle verstrekte trainingspakken en coachjassen zijn eigendom van RKSVN en worden in bruikleen ter beschikking gesteld.
  2. De trainingspakken en coachjassen zijn genummerd en op naam geregistreerd.
  3. Vermeld geen namen in de kledingstukken.
  4. Alle trainingspakken voor de teams zijn bedoeld als presentatiepak om gedragen te worden voor wedstrijden van RKSVN en niet tijdens trainingen of in de vrije tijd.
  5. De jeugdleiders en seniorenleiders en coaches dienen hun trainingspakken/coachjassen wel te dragen tijdens het leiding geven aan trainingen/wedstrijden.
  6. Het trainingspak en/of de coachjas dient op aanvraag van RKSVN direct en in goede en schone staat ingeleverd te worden. Het trainingspak en/of de coachjas wordt in ieder geval ingenomen als het lid: a: stopt met competitiespelen of b: zijn of haar lidmaatschap bij RKSVN opzegt of c: zijn of haar functie als jeugdleider of leider/coach beëindigt of d: de kledingstukken niet draagt als waarvoor ze bedoeld zijn.
  7. Wanneer verwijtbaar gedrag oorzaak is van vermissing/beschadiging/vernieling dan worden de kosten hiervan verhaald op de gebruiker. Kosten tegen inkoopprijs.
  8. Reparatie van ritsen of andere kleine reparaties kunnen door SPORT 2000 De Bruijn te Panningen uitgevoerd worden.
  9. Iedere gebruiker tekent voor ontvangst van trainingspak en/of coachjas.
  10. In de gevallen waarin deze gebruikersinstructie niet voorziet, beslist het bestuur van RKSVN.

Wij wensen alle gebruikers veel voetbalplezier en hopen hiermede RKSVN een fantastische uitstraling te geven op en rond de velden.

Met vriendelijke sportgroeten,
Het bestuur van RKSVN