RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


GRATIS naar VVV-Venlo - AZ zondag 25 nov. 16.45u.

Geplaatst op: 29-10-2018 - 838 keer gelezen

Hallo jeugleiders,

Op de afgelopen Algemene Ledenvergadering heeft Marco Bogers, directeur van VVV-Venlo, de RKSVN-jeugdafdeling uitgenodigd om tegen een aantrekkelijk tarief een wedstrijd te bezoeken met zoveel mogelijk jeugdspelers -en leiders.

Deze uitnodiging hebben we natuurlijk met beide handen aangegrepen en daarnaast hebben we de organisatie van het penaltytoernooi bereid gevonden om de entreegelden en evt. bussen te bekostigen.

In overleg met VVV-Venlo is er gekozen voor de wedstrijd VVV-Venlo - AZ op zondag 25 november om 16:45 uur in Seacon Stadion De Koel. Graag wil ik jullie als jeugdleiders vragen om binnen jullie team te inventariseren wie er allemaal mee wil gaan naar deze wedstrijd. Dit kunnen jullie aan mij doorgeven t/m uiterlijk woensdag 7 november. Dit i.v.m. het reserveren van de kaarten en bussen.

Geef a.u.b. de namen van de spelers en leiders door die mee willen gaan en vermeld jullie team. Doorgeven kan per mail (bartwulms@hotmail.com) of stuur een appje naar mij (06-53916685).

Hou rekening met een vertrektijd op het voetbalveld rond 15:00 uur en een aankomsttijd terug in Neer rond 19:30 uur. We hopen natuurlijk met zoveel mogelijk spelers en leiders RKSVN te kunnen vertegenwoordigen op 25 november!

Met vriendelijk groet,
Bart Wulms