RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Football4Fun

Geplaatst op: 26-09-2019 - 1002 keer gelezen

Beste voetbalvrienden,

Voetbalschool Football4Fun organiseert door het jaar heen allerlei leuke voetbalactiviteiten bij verschillende verengingen (o.a. sv Panningen, sv Heythuysen en RKMSV) om het spelletje voetbal te promoten. Zo organiseren we onder meer al meerdere jaren de voetbaldagen in Panningen en tijdens verschillende vakanties voetbal en keepersclinics op diverse locaties. Ook deze herfstvakantie bieden we weer op een tweetal locaties voetbalactiviteiten aan, zie hiervoor de flyer in de bijlage.

Kinderen sporten te weinig en het ledenaantal bij veel verenigingen loopt al jaren terug. Football4Fun gaat terug naar de basis en probeert de kinderen op een leuke, uitdagende en enthousiaste manier ervaring te laten op doen met het spelletje voetbal. Daarnaast is Football4Fun er ook voor de meer ervaren voetballers, hun vaardigheden (techniek en tactiek) zullen naar een hoger niveau getild worden door onze uitdagende en gevarieerde trainingen en clinics. Football4Fun is laagdrempelig en hierdoor ook voor gezinnen met een kleinere beurs betaalbaar. Wij willen dat iedereen deel kan nemen aan onze activiteiten!

Wilt u ook een keer een Football4Fun activiteit naar uw vereniging halen? Neem dan contact met ons op. Het gebeurd regelmatig dat kinderen , die nog geen lid zijn van een verenging, na deelname aan een voetbalactiviteit van Football4Fun lid worden van de verenging waar de activiteit georganiseerd wordt.

Er is niets moeilijker voor een welwillende ouder/verzorger om op een goede manier een voetbalteam te trainen, coachen en te begeleiden. Ook hierin kan Football4Fun uw vereniging helpen en ondersteunen met een cursus vooral gericht op het pedagogische gedeelte van het trainer/leider zijn. De cursus bestaat uit een theoriegedeelte maar we gaan ook het veld op.

Mocht u meer informatie willen of een vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op:

Football4Fun
www.football4fun.nl
info@football4fun.nl