RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Extra informatie nieuwe seizoen

Geplaatst op: 21-08-2023 - 588 keer gelezen

Hi allemaal, vandaag was de uitgifte van de materialen voor komend seizoen en de uitleg van de app voor het vrijwilligersbeleid. Naar aanleiding van vandaag een bericht met extra informatie:

Kleding/Materialen
Was je vandaag niet in de gelegenheid om te komen en heb je nog kleding die kwijt/beschadigd zijn of mis je nog iets. Neem dan contact op met de materialencommissie door een mail te sturen naar materialen@rksvn.nl.

Vrijwilligersbeleid
- Heb je nog vragen/opmerkingen/ideeën over het vrijwilligersbeleid, stuur een mail naar vrijwilligers@rksvn.nl.
- Spelende leden die geen bardienst of als scheidsrechter willen/kunnen zijn komend seizoen en wel graag andere werkzaamheden willen uitvoeren om het saldo te behalen mogen een mail sturen naar vrijwilliger@rksvn.nl. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
- Eind volgende week ontvangen leden per mail de persoonlijke inloggegevens voor het inschrijfsysteem. Heb je na maandag 28 augustus nog geen mail ontvangen, stuur dan een mail naar vrijwilligers@rksvn.nl met het juiste mailadres.
- Heb jij een vaste functie/taak binnen de voetbalclub en staat je saldo in de app straks nog op 12, neem ook dan contact met ons op via vrijwilligers@rksvn.nl, dan passen we dit aan!
- Heb je de inloggegevens ontvangen en zie je in je profiel dat er gegevens in staan die niet volledig zijn of niet kloppen. Mail de juiste gegevens dan naar ledenadministratie@rksvn.nl. Dan staat ook alles weer goed in SportLink en in je Voetbal.nl account.
- In de loop van september zal een update van het vrijwilligersbeleid duidelijk zichtbaar op de website worden geplaatst, zodat dit voor iedereen makkelijk te vinden is.

Zo kunnen we in september met een frisse start het nieuwe seizoen aftrappen!