RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Even voorstellen: De sponsorcommissie!

Geplaatst op: 12-03-2022 - 597 keer gelezen

Hallo,

Graag stellen wij ons even voor; de sponsorcommissie. Wij houden ons achter de schermen bezig met facilitering van de sponsoring, de Vrunj van RKSVN en met de organisatie van sponsoractiviteiten. Wij vergaderen sinds een tijdje maandelijks om zo een nieuwe impuls te geven aan het sponsorbestand van onze vereniging. We verheugen ons om weer activiteiten te organiseren voor onze sponsoren nu het weer kan en we trappen dan ook binnenkort af met het Vrunj van RKSVN- evenement op zondagmiddag 3 april. Tijdens deze bijeenkomst willen wij onze Vrunj van RKSVN bedanken middels het overhandigen van de enige echte RKSVN-paraplu. Via deze weg willen wij iedereen uitnodigen om er samen met ons een gezellige middag van te maken onder het genot van een hapje, drankje en DJ Willie in de kantine. Later op de avond zal ook Noel Fermont zijn opwachting maken, dus zorg dat je erbij bent...

Tevens willen wij graag uitbreiden en we zijn daarom dringend op zoek naar een nieuw lid in de sponsorcommissie. Heb jij een hart voor de voetbalclub en zin om je achter de schermen in te zetten voor een groeiende vereniging? Meld je dan voor meer informatie bij Sep Vestjens (06-15474705).

Van links naar rechts op de foto: Hubertus Dorssers, Sep Vestjens, Rick Beurskens en Eva Custers. Niet op de foto: Bianca Flupsen- Cox.

Wij hopen jullie te zien op zondagmiddag 3 april!

Hubertus Dorssers, Sep Vestjens, Rick Beurskens, Bianca Flupsen-Cox en Eva Custers.