RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Eindelijk weer winst voor RKSVN Dames!

Geplaatst op: 27-09-2021 - 642 keer gelezen

Door: Eva Custers

Op vrijdagavond 24 september mochten we weer de wei in voor een 7 tegen 7 toernooi in Beesel. Nadat we met onze team-bus onder leiding van opperdraak Nina Lijssen gearriveerd zijn in het Drakenrijk, hebben we nog maar 10 minuten voordat de eerste wedstrijd tegen Bieslo op het programma stond. Met maar liefst 15 dames zijn we goed vertegenwoordigd en splitst trainert Tjeu ons op in 2 teams. Door afwezigheid van Brynja mag Eva vandaag de goal leeg houden.

Wedstrijd 1 spelen we tegen Bieslo, en binnen tien seconden legt Nikki de 1-0 erin. Niet veel later volgt er een mooi tikspelletje van Demi en Senna waaruit goal 2 volgt. Ook de 3-0 en 4-0 volgen al snel, door Demi en Nikki. Beesel wisselt nog even het halve team in de hoop nog een goal te kunnen maken maar de goal blijft leeg. Een lekker begin van de avond met 4-0 winst!

Wedstrijd 2 wordt gespeeld door het andere team. We spelen tegen Egchel wat toch niet Egchel bleek te zijn maar Maasbree. Anna krijgt een mooie kans maar schiet de bal zo ver over de goal dat deze weer aan de andere kant van de Maas in Neer belandt. Helaas. Maasbree krijgt een grote kans maar de spits wordt afgeschrikt door Eva en het blijft 0-0. Anna probeert het opnieuw en ditmaal raak; 1-0 eindstand!

Wedstrijd 3 spelen we tegen Helden. Helaas minder succes ditmaal; na twee grote onbenutte kansen van Helden is het bij driemaal toch scheepsrecht. Helden scoort vanuit een corner. We moeten echt even een tandje bij zetten, maar het mag niet helpen. Ook de 2-0 vliegt erin vanuit een volgende corner. Daar blijft het bij en we gaan door naar de laatste wedstrijd van de avond.

Wedstrijd 4 spelen we dan eindelijk echt tegen Egchel. Josien krijgt een goede kans maar schiet net mis. Nina keek even niet dus het is onbekend hoe de eerste tegengoal is ontstaan, maar de 1-0 voor Egchel is een feit. Ook bij de tweede tegengoal was de notulist even met andere zaken bezig dus ons rest enkel de herinnering aan een 2-0 eindstand….

Met 2 gewonnen wedstrijden en 2 verloren wedstrijden zijn we dan ook met een opgeheven hoofd naar de kantine gegaan voor een gezellig feestje van Patrick. Komende zondag start voor ons de competitie, om 09:45 spelen we thuis tegen FCV Venlo. Komt dat zien!