RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Eindelijk 3 punten in een uitwedstrijd!

Geplaatst op: 20-11-2017 - 788 keer gelezen

Door Vital Heijnen

Vandaag stond Heibloem-uit op het programma. Heibloem had tot dusver nog geen punt gepakt maar Neer had nog geen punten gepakt in een uitwedstrijd. We gingen met veel zelfvertrouwen naar Heibloem.

In de beginfase was Neer iets sterker en kreeg het verschillende kansen via Lars, Emiel en Will. Helaas werd er niet gescoord en kregen we zelfs de deksel op de neus. Na twee keer matig verdedigen stond het ineens 2-0 voor Heibloem na ongeveer 20minuten spelen. In het vervolg was Heibloem ook de bovenliggende partij en kwam Neer er niet aan te pas. Rond de 30ste minuut scoorde Will echter alsnog de 2-1 na een goede voorzet van Loekkie T. 
Hierna kreeg Heibloem nog 2 kansjes op de 3-1 maar deze werden niet benut en we gingen de rust in met een 2-1 voorsprong voor Heibloem.
De eerste helft was een drama en Heibloem stond verdiend voor.
Na rust moesten we op zoek naar de gelijkmaker maar het spel was nog niet goed. Het kon zomaar zelfs tot 2 keer toe bijna 3-1 worden. Gelukkig voor ons werden beide inzetten gepakt en stond het nog 2-1. 
Vervolgens werd het 2-2 na een lange bal die door Tim V. voorgegeven werd en Will maakte zijn 2e doelpunt en zo stond het dus weer gelijk!
We gingen nu op zoek naar het 3e bevrijdende doelpunt en dit zou er ook komen! Emiel slalomde tussen twee man door en werd gevloerd.. Strafschop! Will ging achter de bal staan en schoot onberispelijk binnen! Will werd zo dus de hattrick-hero die we nodig hadden! 
Heibloem wilde nog wel maar kreeg geen echte grote kansen meer. Een zwaarbevochten uit-overwinning dus voor het eerst dit seizoen! 
De gedachten na deze wedstrijd? Opgelucht maar zeer dramatisch van onze kant.