RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Einde van een winnende reeks...

Geplaatst op: 31-10-2017 - 734 keer gelezen

Door Vital Heijnen

Vandaag stond Egchel uit op het programma voor RKSVN 1. Van te voren werd al gezegd dat het een lastige wedstrijd ging worden maar ondanks dat gingen we vol vertrouwen naar Egchel.

Eenmaal begonnen in Egchel was het duidelijk dat we overtroefd werden qua duels, beleving en felheid. Dit leidde dan ook tot een grote kans voor Egchel in de 1e minuut. De inzet werd gelukkig verwerkt tot corner. In de 6e minuut is het plotseling Jordy die opduikt voor de keeper van Egchel maar helaas mist hij. Na een periode van kleine kansjes voor beide ploegen werd er een overtreding gemaakt door Neer in de eigen zestien, penalty. De inzet kan niet gekeerd worden en het staat 1-0 voor Egchel.

Egchel is sterker en staat verdiend voor. Neer krijgt in het vervolg wat kleine kansjes maar niks speciaals. In de 32e minuut wordt het zelfs nog erger voor RKSVN. Het wordt 2-0 voor Egchel en daarmee gaan we ook de rust in.

Na rust was er meer beleving, en werden er meer duels gewonnen door Neer, helaas leidde dit tot weinig grote kansen, en is het zelfs Egchel wat na 15 minuten spelen in de 2e helft hun eerste kans krijgen, en deze ook meteen kan verzilveren, 3-0.

De wedstrijd lijkt beslist totdat Egchel in de 66e minuut met 10 man komt te staan na een overtreding waarbij de speler van Egchel zijn 2e gele kaart krijgt, en dus van het veld moet.

In de 73e minuut kopt Lars dan ook de 3-1 binnen uit een hoekschop van Will. Neer ging nu wat meer risico nemen en kreeg in het vervolg kansjes op een treffer. Het bleef echter 3-1 en dus blijven de punten vandaag in Egchel.

Helaas was komt er een einde aan een winnende reeks, op naar volgende week als Neer het thuis gaat opnemen tegen Cresentia.
Neer is tot nu toe nog ongeslagen thuis, en zal ook dan weer proberen de 3 punten in Neer te houden.