RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Eerste puntverlies in een thuiswedstrijd

Geplaatst op: 27-11-2017 - 683 keer gelezen

Door Vital Heijnen

Afgelopen zondag stond de thuiswedstrijd tegen VOS op het programma. VOS stond onder ons, maar dit biedt duidelijk geen garantie.

Neer begon met de aftrap, maar toch was het VOS dat al na 20 seconden de bal in het het netje wist te werken. VOS scoorde al bij de eerste aanval, 0-1 dus. 
Een dramatisch begin dus we moesten ons gaan herpakken. 
Helaas lukte ook dit niet. en in de 13e minuut werd het nog erger toen het 0-2 werd. Vos bleef goed druk zetten, en Neer had moeite met onder deze druk uit te komen.
Vervolgens kwamen er kleine kansjes voor Neer maar dit resulteerde niet in een doelpunt. VOS bleef beter voetballen, en kwam zelfs op 0-3 in de 31e minuut.
Een geluk voor Neer was dat Jordy vlak voor rust de 1-3 erin prikte, via een voorzet van Will!
We gingen de rust in met een 1-3 achterstand.

De 2e helft begon Neer sterker, dit leidde in de 47e minuut dan ook tot de 2-3. Via een goede corner van Will, kan Tim v. de bal binnen schieten.
De spanning kwam wat meer terug in de wedstrijd, maar lang konden we er niet van genieten, want VOS scoorde al direct daarna de 2-4 en de marge was dus opnieuw 2.
In het vervolg werden er niet hele grote kansen gecreeerd, Maar in de 65e minuut na opnieuw een corner van Will werd het alsnog 3-4 toen Lars de bal uit een rebound binnenwerkte!
Neer ging nu 1op1 voetballen achterin, en kon hiermee enkele kansjes creëren. Dit resulteerde uiteindelijk in de 76e minuut ook in de 4-4 van Joost, die met een verdwaalde voorzet scoort!
Een prachtig doelpunt, maar was het ook bedoeld?! Het maakte niemand iets uit want we stonden weer gelijk!
In de slotfase kregen beide ploegen nog kans op de 5-4 of 4-5 maar het bleef 4-4..

Een gestolen punt? of goed teruggeknokt in de wedstrijd?

Ondanks het eerste puntenverlies bij een thuiswedstrijd werd Jordy met 20 punten uitgeroepen tot Man of the Match, nauw gevolgd door Tim V (18 punten), en Lars Segers (17 punten).