RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Een moeizame zondagochtend voor de dames

Geplaatst op: 10-05-2022 - 703 keer gelezen

Het is weer zondag morgen 8 mei. Helaas dit keer geen Kiki om het wedstrijdverslag te schrijven, dus moet ik het zelf weer doen. Om 8.45 zijn we compleet bij Sjaen, alleen waar zijn onze vlaggers? Beide vlaggers kunnen we niet wakker bellen, maar gelukkig is Loek wel bereikbaar. Bedankt Loek dat jij onze vlaggers hebt vervangen!

Op weg na Venlo, met goede moed en veel enthousiasme. Aangekomen in Venlo vinden we een mooi hok. Nina had zich erin verstopt, maar ze was al snel gevonden. Om 10 uur start de wedstrijd.

Het is een rommelige start, er is wel iets meer overwicht voor Neer. We hebben het zwaar.. Na 35 minuten spelen weet Venlo de 1-0 te scoren... We staan er allemaal met een mond vol tanden naar te kijken. We trappen weer af en Renee scoort direct in de 36ste minuut de 1-1. Kom op dames ! We nemen 3 punten mee naar huis word geroepen. Met 1-1 gaan we de rust in.

We krijgen een goede peptalk/preek van onze trainer want eigenlijk voetballen we waardeloos. Er komen geen ballen aan bij de eigen speelsters en er is te veel bal verlies.. maar met goede moed gaan we wel de 2de helft in. Het gaat weer erg gelijk op. Freya en Renee krijgen samen een grote kans op leeg doel, maar er werd latje knal gespeeld en de bal raakte mooi de lat.. geen voorsprong voor ons. Sepp word en moedeloos van en besluit dat Nina het 2de keepersshirt aan moet gaan doen. Er moet een goal komen, dus Demi moet gaan spelen. Gelukkig voor Nina scoorde Freya snel de 1-2 voor ons en bleef deze wissel bespaard.. Sorry Demi, maar jij blijft in de goal. We krijgen tegen het einde van de wedstrijd nog een vrije trap net buiten de zestien. Sep geeft strikte instructies voor een creatieve vrijetrap, oftewel iets wat volgens de regels niet mag..
Na een moeizame 90 minuten nemen wij toch de 3 punten mee naar huis.

We maken ons op voor de wedstrijd volgende week tegen Roggel. Hopelijk een stuk minder moeizaam dan deze wedstrijd!!