RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Echte die hards gaan met de fiets

Geplaatst op: 19-03-2018 - 658 keer gelezen

Waar er in de afgelopen jaren nog door een groot aantal fietsers richting Kessel werd getogen om na afloop nog eens goed door te zakken, waren er ditmaal nog slecht 2 man die de traditie wilden voortzetten. John en peter. De een met tas en de ander zonder. Aangezien ik John de volgende morgen met zijn "vrienden" hun zondagse wandeling heb zien maken, neem ik aan dat ze goed zijn thuis gekomen.

De leiders hebben ditmaal weinig moeite gehad om voldoende spelers om te been te brengen en we beginnen in de volgende opstelling:

Doel: Jeffrey
Achter: Ruud, Rob, Niels en Wim
Midden: Herman, Jos en Rogier
Voor: Joost, Rich en Maurice

Reserve: Danny, Theo, Fons en Stefan
Reserve reserve: Henk

We beginnen wat slap aan de wedstrijd en krijgen wat kleine kansjes. Langszaam krijgen we wat meer grip op de wedstrijd en wordt Kessel steeds verder naar achteren geduwd. We zijn veel sterker en een doelpunt kan niet uitblijven. Een voorzet van Joost wordt niet goed weggewerkt door de verdediging van Kessel en de bal beland bij Herman. Hij schat de afgeslagen bal goed in , laat de bal 1 keer stuiteren en geeft vervolgens een prima boogbal over de keeper heen en de bal beland in het doel 1-0 voor Neer

Nog geen 5 minuten later geeft Joost een prima voorzet en de bal wordt in een keer door Maurice binnenkant voet voorbij de keeper geschoten. 0-2    

We missen vervolgens nog de nodige kansen en gaan rusten met een 0-2 tussen stand

In de tweede helft komen Theo , Danny, Fons en Stefan in het veld voor resp. Rob, Jos, Herman en Jeffrey
Rich blijft uit tactische overwegingen binnen het veld en zal dit vertrouwen van de leiders uiteindelijk niet beschamen

De tweede helft is nog maar net begonnen of Maurice wordt door Danny diep gestuurd en Maurice sprint (ondanks de aanwezigheid van een welvaartsbuikje) de verdediging van Kessel eruit en rond prima af 0-3 . Eventjes later stuurt Fons Joost weg en die weet de bal nog net voor de achterlijn voor het doel te brengen waarna het voor Rich een koud kunstje is om de bal binnen te tikken. 0-4.  Aangezien er in het verdere verloop van de wedstrijd nog de nodige kansen om zeep worden geholpen door zowel de spelers van Neer als door de alsmaar vlaggende grensrechter van Kessel betekent dit ook gelijk de einduitslag. Matige uitslag voor een matige wedstrijd. Tegen Panningen zullen we uit een ander vaatje moeten tappen willen we de goede reeks van voor de winterstop voortzetten.