RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Dompteur RKSVN 4 maakt eerder gemaakte fout in eigen huis goed!

Geplaatst op: 04-04-2022 - 532 keer gelezen

Door: Rutger van Knippenberg

(Verslag van 27 maart)
Waar we uit tegen Leeuwen op een knollenveld dramatisch de boot in zijn gegaan met 2-1, waren de mannen van ’t Veerde gebrand om in Neer de punten in eigen zak te houden. De coach en zijn assistent waren dan ook na de strijdlustige pot tegen EMS vol vertrouwen dat deze wedstrijd de 3 punten zouden opleveren.

De eerste helft ging van start met de volgende 11 toppers;

Vertrouwd onder de lat
Rob

Defensieve makkers
Yorrick, Loekie T, Jack en Bart

Middenmannen
Mark, Ton en Lars

Goalgetters
Martijn, Jordy en Nino

Bankwarmers
Thijs, Rick, Collin, Hubertus en Daan

Goaltune-instarter
Rutger

De eerste helft was om in de woorden van RKSVN 6 te spreken, k*t!
Weinig mooi voetbal en weinig kansen. Wel een hele puike pot van dribbelaar Jack, zo goed dat hij 3 panna’s aan zichzelf wist te geven. Op naar de 2e helft!

Het theetje in het kleedlokaal zorgde voor weer wat extra energie en met de wissels vers in het veld moest er nu toch echt wat gebeuren om de punten in eigen zak te houden. Met een 65% tegen 25% verhouding qua balbezit in het voordeel van Neer was dit zeker mogelijk. Zo ook in de 75e minuuut waar Rick een aanval begon op te zetten vanuit achterin en deze via via bij een Leeuw tegen de klauw aankwam. Penantie!
Loekie T eiste hem op, BOEM! Raak, 1-0 (Mensen houd deze flamboyante linkspoot dus in de gaten op 4 juni wanneer weer het Lindeboom Penaltytoernooi plaatsvindt!)
Dit moest uitgespeeld worden en geen fouten meer maken, zoals destijds in Leeuwen. Gelukkig waren de Leeuwen al redelijk tam gespeeld en was de snelheid van de voorhoede ook een longensloper bij de verdediging van de katachtige. Zo kon onze MOTM van afgelopen week Huub zich wederom bewijzen en de 2-0 binnentikken. Hopsaaaa!
3 punten voor de men van ’t Veerde en een verdiende overwinning!

MOTM meer dan verdiend Jack ‘de dribbelende makker’ Geenen
Voor de beker een geweldige reis en voor het eerst buiten de Limburgse grenzen in het altijd zonnige Oud-Gastel!

Volgende wedstrijd Boekoel 3