RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Debuut van Renée Theelen

Geplaatst op: 14-05-2023 - 510 keer gelezen

Vandaag staan de dames weer om 9.30 uur paraat bij Sjaen. We geven onze lieve Truus een bloemetje namens het damesteam. De dames zijn klaar voor de wedstrijd tegen Leveroy. Om 10.45 uur start de wedstrijd. De eerste 15 minuten zijn niet heel spannend en om het verslag niet te lang te maken zullen we deze even overslaan. Na 15 minuten komt Sien ook een keer aanlopen en dat brengt geluk. Fay geeft de bal mooi voor uit een corner en Senna kopt de bal in de goal. 1-0 voor onze dames.

De volgende kans is voor Demi... die schiet 2x tegen de keepster aan.. jammer! De dames zijn veel op de helft van Leveroy en het gaat goed. Er zijn veel kansen, maar helaas zit er nog steeds nog maar eentje in. Neer heeft zoveel kansen, Demi heeft een aantal goede schoten, Rianne heeft een mooie kans.. De stand had al veel hoger mogen zijn, maar helaas. Het ingooien gaat ook niet helemaal koek en ei, Marion laat zich hier even over uit: godverdomme ingooien geweun! Wird d'r misselijk van! Stom lomp noadinken!.. Wijze woorden van onze Marion. Gelukkig gaat de volgende corner er eindelijk weer in. Fay geeft weer een prachtige corner voor en Demi schiet netjes op goal. Hoppa 2-0! Inmiddels kwamen we er via bronnen achter dat Guusje wel 5 glazen wijn per dag krijgt. Haar moederdagcadeau is daarom een elektrische wijnopener.

RUST

In de 2de helft gaat het begin even iets soepeler.. Binnen 2 minuten legt Senna keurig de 3-0 in de goal van Leveroy. Vlak erna krijgen we weer een corner. Demi geeft deze mooi voor op het hoofd van Robin. Robin mag weer een kopgoal opschrijven, want hij gaat er netjes in. Ondertussen is onze Sepp zich in een relaxe houding gaan zitten en dat gaat ook met een stand van 4-0. Ook in de tweede helft zijn er veel kansen voor onze dames. We zullen ze niet allemaal noemen, maar even een kans in het bijzonder.

Onze Josientje! Bijna scoort ons meisje!! En dan gebeurt er toch wel iets heel bijzonders.. Onze instagramster/rksvn-app beheerder mag haar minuten maken deze wedstrijd. Maarliefst 7 seconde mag onze lieve Renée haar rentree weer eens maken!!! De scheids fluit de wedstrijd af. Met 4-0 winnen de dames in Leveroy. Het kampioenschap moeten we nog even uitstellen, want Roerdalen heeft ook gewonnen.. Er is evengoed feest, de 3 punten gaan mee naar Neer!! We gaan ons klaarmaken voor de kampioenswedstrijd volgende week tegen Beaxem in Neer. Kom je ook kijken?