RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


De elfde gaat hij vallen

Geplaatst op: 27-02-2019 - 734 keer gelezen

Dave Nellen is de poule meester van de Veteranen die alle uitslagen verwerkt in een Veteranenpoule. Een van de vragen in deze uiterst populaire poule is wie scoort de 11de goal van ons na de winterstop? Eerst nog een week Vastelaovond vieren. Penningmeester Peter Claessen, van ons en van de Kwiebusse, was afgelopen weekeinde in opperbeste stemming. Een drukke Receptie op zondag van onze Vorst Jolle. En op de app van de Veteranen kon hij het niet geloven, Mvc –Rksvn 1-9 wat weer een flinke boost is voor de kas.

De opstelling van Ruud en Bas ziet er de 1ste helft als volgt uit
Achterin: Dave, Rob, Marcel en Ruud B John T.
Midden: Joost, Ruud E, Nikki
Voorin: Danny, Naard en Maurice
Reserve: Fons, Patrick, Jan V, Henk en Stefan

Wim en Herman gaan mee als ondersteuning voor deze volgens insiders moeilijke tegenstander.

We zijn bijzonder gemotiveerd na de offday van de week ervoor dat we de vele kansen niet verzilverd kregen. Nu gaat het vanaf het begin af aan veel beter. Mvc speelt met 2 spitsen en Rob of John schuiven steeds door naar het middenveld waardoor hun bijna niet aan voetballen toe komen. Onze middenvelders Nikki, Ruud E, en Joost hebben bijna iedere bal en zetten steeds weer de aanval op. Danny zorgt na 8 minuten met een droge knal voor 0-1 en Naard heeft eerst nog een goede kans nodig maar enkele tellen later maakt hij er 0-2 van. Joost maakt in de 18de minuut na mooi combinatiespel in de voorhoede er 0-3 van. Dan een uitbraak van MVC en na een voorzet een mooie goal met het hoofd gescoord door hun spits 1-3. Rond de 25ste minuut komt een hoge afgeslagen voorzet op de wreef van Naard en deze pakt hem in een keer op de pantoffel, de bal slaat tegen het net, 1-4 en er valt zelfs een gebalde vuist te zien bij Naard. Joost laat het er niet bij zitten en maakt ook zijn 2het doelpunt van de wedstrijd 1-5 en tevens de ruststand.

Na rust worden de doelpuntenmakers Naard en Joost vervangen door Patrick en Henk. Jan Viergever vervangt de moegestreden Marcel, Stefan vervangt doelman Dave. Fons gaat vandaag door als assistent van de goed leidende scheidsrechter. Na de rust gaat het doelpuntenfestijn gewoon door en Maurice wil zich vandaag ook niet onbetuigd laten en maakt er snel genoeg 1-6 van. Een minuut later krijgt Rob de bal en geeft een geweldige crossbal op de opkomende Henk die net als de week ervoor met het hoofd doelpunt nummer 7 maakt. Danny en Ruud worden nog een keer gewisseld voor Naard en Joost. Patrick pikt ook nog zijn doelpunt mee en zorgt voor de 8ste goal van deze wedstrijd. De altijd fanatieke Maurice geeft niet op vandaag en uiteindelijk komt loon naar werken en maakt hij vlak voor tijd ook zijn 2de doelpunt van vandaag en brengt de eindstand op 1-9.

Volgende wedstrijd zal tegen Bieslo zijn en de Bookmakers zullen het moeilijk krijgen om te voorspellen wie van de in vorm zijnde spelers de 11 goal gaat maken????